EXCLUSIV | Prima reacție a lui Cristi Borcea după ce Dinamo s-a vândut: „În trei ani ne batem la titlu!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 13 august 2020, ora 21:02,
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Fostul acționar al grupării din Ștefan cel Mare este optimist că odată cu schimbarea patronatului, câinii vor ajunge din nou la performanțele de altădată. 

În exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, omul de afaceri a analizat mișcarea spectaculoasă făcută cu aproximativ 10 zile înaintea debutului în noul sezon al Ligii 1.

„O etapă foarte importanta în viața lui Dinamo. O etapă care nouă ne dă mari speranțe. Nu investeau spaniolii atâția bani fără să nu vrea performanță. Suntem optimiști. Nu poti să plătești fără să ai alți bani fără să faci performanță.

Suporterii DDB au făcut demersuri foarte mari pentru stadion. Dinamo va fi una din pretendentele la campionat și cupele europene dacă e gata și stadionul. Trebuie să fim alături cu toții de suporteri și investitori”, a declarat Cristi Borcea în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

Dinamo

Acesta consideră că fanii au un aport considerabil în menținerea clubului pe linai de plutire până la schimbarea patronatului.

„Ar fi un lucru extradorinar să fie și fanii în conducere. Au dat dovada de maturitate în ultimul timp. Lor li se datoreaza 100% ce se întâmplă acum la club. Anul ăsta dacă mergem în play-off și la anul în cupele europene, atunci peste un an ne batem la titlu”, a încheiat fostul acționar al lui Dinamo.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Cum vede un fost căpitan al câinilor vânzarea clubului de suflet: “E o problemă de timp”

reactievânzare clubdinamoborcearealitatea sportiva