EXCLUSIV | Prima reacție a soției lui Laurențiu Reghecampf la auzul știrilor din presă că ar exista filme compromițătoare cu soțul ei

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 17 iunie 2022, ora 19:15,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a avut o primă reacție la auzul știrilor din presă că ar exista filme compromițătoare cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Este ca un ciocan în moalele capului pentru mine și copiii mei”, a declarat Anamaria Prodan

Impresara recunoaște că este șocată din cauza știrilor legate de faptul că ar exista filme compromițătoare cu Laurențiu Reghecampf.

Pentru mine este cumplit. Am trăit lângă acest om o viață. Am construit amândoi cât nimeni nu a reușit în zeci de ani! Am construit un imperiu de vis!

Am pus cărămidă lângă cărămidă la succesul lui Laurentiu Reghecampf. Sunt siderată când mă sunați, când citesc presa de azi. Sunt stupefiată să văd așa ceva.

Declarațiile patronului Craiovei ale celor din staff! Este ca un ciocan în moalele capului pentru mine și copiii mei. Îmi pare atât de rău pentru el. Avem un băiat împreună care l a divinizat și îl divinizează în sufletul lui, și două fete pe care le a crescut și care îl iubesc la nebunie…

Sunt șocată! Nu este acesta soțul meu deapre care scrieți dumneavoastră! Reghe alături de mine era respectat, adulat, eu nu am permis ședințe foto penibile! Eu am știut ca a greșit cumplit mergând pe la emisiuni mondene!

Dacă trăiam alte vremuri, probabil era jihad in secunda asta… pentru că noi l am apărat ca nimeni pe pământ. Vedem cine este azi lângă el să-l apere. Sunt fără cuvinte.

Îi văd pe toți cum râd de el… cum se bucură… nu știu și nu pot sa mi explic cum a ajuns aici… sper să fie speculații, să fie minciuni cu filmele compromițătoare!

Sper să nu existe filme cu el în situații jenante. Noi cei de acasă ne rugăm să se trezească urgent să arate cine este! El este Reghecampf! Este numărul 1 in mintea și sufletul nostru!

Ne îndârjim sa rămână așa forever! Să nu uitați însă ceva: cei ce l au batjocorit punându l cu zâmbetul pe buze sa meargă pe la emisiuni mondene sa se maimuțărească si sa facă ședințe foto jenante vor plăti cumplit dacă nu se dovedesc acuzațiile împotriva lui!

Eu, Anamaria Prodan, încă soția lui Reghecampf, am să mă ridic și am să pedepsesc ca nimeni alta pe pământ pe fiecare dintre cei care au aruncat cu noroi în ÎNCĂ SOȚUL MEU ȘI TATAL COPILULUI MEU!

Ne dorim și ne rugăm să nu fie nimic adevărat!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Realitatea Sportivă.

anamaria prodanlaurentiu reghecampf