EXCLUSIV | Rapidiştii care sunt aşteptaţi să facă senzaţie în Liga 1: ,,Nu întâlneşti asemenea talente”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 02 august 2021, ora 12:44,
Rapidiștii, bucurându-se alături de suporterii lor
Rapidiștii, bucurându-se alături de suporterii lor

Rapid Bucureşti a început foarte bine sezonul de Liga 1, iar după trei etape disputate, a reuşit să obţină şapte puncte în clasament, unde se află pe locul 2.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, a vorbit despre formaţia Rapidului şi anunţă că viitorul echipei giuleştene arată strălucitor, acesta anunţând deja câteva nume care vor impresiona pe viitor.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF

Fostul şef de la Ligă este de părere că tinerii Alexandru Despa şi Cristian Ignat vor face carieră în fotbal, dacă li se vor acorda mai multe minute de joc în Liga 1.

,,Promovează tineri. L-a mai promovat pe Despa, un tânăr care va ajunge fotbalist, foarte talentat. Le propun o chestie rapidiştilor. Au un jucător acolo, care va ajunge mare, Ignat îl cheamă, are 1,94 înălţime, fundaş central, numai că la Liga 1 să joci cu unul de 18 ani…, să-l dea împrumut la o echipă de divizia B. Cristi Ignat e unul din marile talente. Nu întâlneşti asemenea talente. Să-l dea să joace, că dacă îl ţine pe bancă… S-au ocupat de copii şi juniori.”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Realitatea Sportivă.

Citeşte şi PROBLEME DE SĂNĂTATE PENTRU RICĂ RĂDUCANU: „AM UN STENT, NU ȘTIU DACĂ MAI E BUN. TREBUIE SA MERG LA CONTROL”

dumitru dragomirrealitatearapidexclusivliga 1