EXCLUSIV | Răzvan Burleanu, luat la țintă de un băcăuan de-ai lui: „Nu e făcut pentru fotbal”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 20 septembrie 2021, ora 16:06,
Sursă foto: Deșteptarea
Sursă foto: Deșteptarea

Costel Câmpeanu a sperat că odată cu alegerea actualului președinte în cea mai înaltă funcție din fotbalul românesc, inclusiv fotbalul băcăuan va fi mai câștigat. 

Însă dezamăgirea a fost mare pentru fostul portar atunci când a mers în audiență la tânărul șef al FRF.

„Domnul președinte este băcăuan get-beget, două campionate și jumătate am jucat alături de tatăl său la SC Bacău, până să plec la Dinamo. Îl cunosc pe Răzvan de când era mic și venea cu tatăl său la stadion. După ce a ajuns președinte la FRF, m-am dus la el.

L-am rugat să ne ajute, pentru că făcuse terenuri sintetice în toate județele din Moldova.  Și ne doream și noi unul și la Bacău. Mi-a zis că nu poate pentru că toată presa știe că el e din Bacău și s-ar putea interpreta. I-am spus că dacă totul se va face corect nimeni nu o sară pe el, nimeni nu o să îi poată reproșa ceva. Până la urmă nu s-a făcut nimic”, a declarat Costel Câmpeanu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Omul cu 470 de meciuri în Liga 1 pune refuzul unor cluburi de a trimite fotbaliști la JO și pe seama relației reci avute cu persoana aflată în fruntea forului de la Casa Fotbalului.

„Niciodată nu l-am văzut președinte, are vorbele la el, dar nu e făcut pentru fotbal. Când unele cluburi din Liga 1 nu au vrut să trimită jucători la JO a fost și un mesaj pentru Burleanu. Să înțeleagă că nu e chiar așa cum crede el. A fost și o ambiție să nu îi lase să meargă pe unii dintre ei.

Sincer să fiu, dacă eram președinte la o echipă la cum s-a procedat le dădeam drumul la 2-3 dintre ei, dar nu pe cei mai buni. Pentru că pe Burleanu nu îl interesează dacă se întorceau accidentați”, a concluzionat fostul goalkeeper. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | FLORIN PRUNEA, INTERZIS LA CFR: ,,DÎNCU ȘI BURLEANU AU APĂSAT BUTONUL! 400% AŞA A FOST SITUAŢIA”

frfcriticicostel campeanuburleanurealitatea