EXCLUSIV | Răzvan Lucescu e categoric: ”Va fi o dramă pentru fotbalul românesc dacă Dinamo va retrograda!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat luni, 13 iulie 2020, ora 13:07,
razvan-lucescu-al-hilal

Răzvan Lucescu (51 ani), antrenorul lui Al-Hilal, a vorbit în cadrul emisiunii ”Realitatea Sportivă” despre situația dificilă în care se află Dinamo.

”Câinii” au remizat ieri cu Iașiul lui Rednic, scor 1-1, și rămân în zona roșie a clasamentului, pe locul 13, cu 21 de puncte.

Răzvan Lucescu deplânge situația în care a ajuns formația din Ștefan cel Mare și este de părere că o retrogradare a roș-albilor va fi o dramă pentru fotbalul românesc.

”Juniorul” consideră că România are nevoie de echipe de tradiție pe prima scenă a fotbalului românesc, precum Dinamo sau Rapid, pentru a ridica valoarea campionatului.

”E foarte complicat, iar dacă Dinamo ar retrograda va fi o dramă pentru fotbalul românesc. Lumea e obișnuită cu Rapid pentru că în ultima vreme a cam ieșit din prim planul fotbalului românesc, dar se așteaptă revenirea Rapidului acolo unde trebuie să fie. Un campionat cu Rapid și Dinamo e un alt campionat.

Cu tot respectul și sper ca nimeni să nu se supere, dar să intre Turris Oltul în prima ligă sau Mioveni, iar Dinamo să fie în B și Rapidul… Dezinteresul pentru fotbalul românesc va fi total. Este adevărat că acei oameni au muncit foarte bine acolo, dar din păcate, asta e realitatea. Fotbalul românesc are nevoie de echipe de tradiție care să atragă sponsori și investiții. Trebuie să ridicăm valoarea acestui fotbal care a căzut total.” a declarat Răzvan Lucescu la ”Realitatea Sportivă”.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 12 iulie 2020

Citește și EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, în locul lui Petrescu la CFR Cluj? ”Aș reveni cu mare plăcere în fotbalul românesc!”

răzvan lucescurealitatea sportivadinamoliga 1exclusivdeclaratii
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”