EXCLUSIV | Reacția lui Marius Stan, după ce Mihailovici a anunțat retragerea Veolia de la Petrolul

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 13 iunie 2019, ora 19:43,
marius-stan
marius-stan

Veolia a anunțat astăzi, printr-un comunicat oficial, retragerea finanțării Petrolului. 

Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, s-a ridicat chiar în timpul conferinței de presă în care Marius Stan era prezentat ca propunere pentru funcția de președinte al Petrolului și a anunțat retragerea finanțării, după un schimb de replici cu suporterii echipei ploieștene.

FOTO Razvan Pasarica

DETALII AICI: VIDEO | HAOS la Ploiești! Fanii i-au cerut explicații lui Mihailovici, iar CEO Veolia a răbufnit: ”Petrolul a rămas fără finanțare”

Între timp, Veolia a anunțat oficial retragerea de la Petrolul.

DETALII AICI: OFICIAL | VEOLIA se retrage de la Petrolul Ploieşti

Contactat de Realitatea Sportivă, Marius Stan a explicat că retragerea Veolia și a lui Mădălin Mihailovici implică automat renunțarea la proiectul pe care dorea să-l implementeze la Petrolul.

Nu mai e de comentat, când ai un finanțator atât de puternic, de mare, să te agăți de lucruri atât de mărunte este irațional. Cred că Petrolul fără Veolia n-o să meragă foarte bine. Va fi greu să reziste și în liga a doua. Păcat ca sunt interese mici puse înaintea unui proiect care putea fi senzațional. Îi înțeleg supărarea lui Mihailovici, nu poți să fii tratat la modul ăsta. Eu am avut cu dânșii o discuție, dacă colaborarea cu Petrolul pică (n.r. – parteneriatul cu Veolia), pică și angajamentul meu„, a spus Marius Stan.
marius stanveoliamihailovicipetrolul