EXCLUSIV | Reacția unui fost jucător de la Dinamo, după ce Bonetti a câștigat procesul: „Nu poți avea liniște la echipă”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 25 martie 2022, ora 14:50,
Dinamo
Dinamo

Liviu Ganea (34 de ani) deplânge situația de la Dinamo, după ultimele evenimente. Dario Bonetti a câștigat procesul cu clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Decizia de reziliere unilaterală a contractului a fost anulată, iar tehnicianul italian ar putea fi repus în drepturi.

“Problemele nu se mai termină. Echipa se îndreaptă spre un baraj, unde va fi care pe care. Au probleme de lot. Probleme cu tot ce se întâmplă acolo. Toate știrile astea aduc o neliniște. Asta nu înseamnă că antrenorii vor câștiga. A venit Dusan Uhrin junior. Nu mi-a plăcut când a declarat că jucatorii sunt în urmă cu pregătirea fiziciă. E ca un clișeu asta. Eu nu cred că sunt în urmă cu pregătirea fizică.

Din 2005 încoace asta o spune orice antrenor care vine așa, la Dinamo. Ca fotbalist observi că ești într-o sitatie foarte neplacută. Lucrurile acestea îți distrag atenția. Dau un exemplu. Intri pe net să vezi echipa de start a meciului României și vezi că Bonetti câștigă acest process și revine Dinamo. În condițiile astea nu poți avea liniște la echipă”, a declarat Liviu Ganea  la emisiunea Unu la 1, la Realitatea Sportivă.

Dinamo ocupă antepenultimul loc în play-out-ul Ligii 1, cu 10 puncte și cel mai probabil va disputa un baraj de promovare/retrogradare, cu o echipă din Liga a 2-a.

Liviu Ganea s-a arătat optimism cu privire la șansele alb-roșilor de a evolua și în sezonul următor în Liga 1

„Eu cred că Dinamo se poate salva de la retrogradare”, a mai spus fostul atacant.

Liviu Ganea are în palmares un titlu de campion cu Dinamo (2007) şi unul cu CFR Cluj (2012). Liviu Ganea mai are în palmares şi o Cupă a României, câştigată tot cu Dinamo.

Citește și Continuă haosul la Dinamo! Dario Bonetti a câștigat procesul în care a cerut repunerea în drepturi

dinamoliviu ganeafotbaldario bonetti