EXCLUSIV | Cum a fost privit anunțul lui Rădoi de a rămâne la națională: „Ai pe ce să construiești în continuare”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 13:47,

Selecționerul a anunțat la finalul partidei cu Irlanda de Nord că va rămâne la echipa națională și pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2022. 

Astfel s-au înlăturat toate speculațiile cu privire la o posibilă plecare a sa la Universitatea Craiova. Meciurile jucate în luna noiembrie și faptul că România a prins a doua urnă valorică la tragerea la sorți a preliminariilor viitorului Mondial pot reprezenta un punct de plecare pentru viitor, este de părere Emil Săndoi.

„Un astfel de obiectiv îndeplinit este important pentru că ai pe ce să construiești în continuare. Poți să te legi de ceva ca antrenor. Chiar și meciul cu Belarus îți permite acest lucru pentru că vii după o perioadă mai puțin fericită.

Rădoi are nevoie de rezultate chiar și când este vorba despre o partidă amicală. Orice rezultat pozitiv este binevenit pentru un antrenor”, a declarat Emil Săndoi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Acesta speră ca Rădoi să găsească formula potrivită pentru ca România să aibă speranțe de calificare până spre sfârșitul campaniei care va începe în luna martie.

„E vorba și de mentalul jucătorilor, Rădoi este un antrenor tânăr, aproape de fiecare dată am ghicit care va fi parcursul lui. Am spus că va face o figură frumoasă la Euro U21 și așa a fost.

La națională nu e ca la echipa de club, unde dacă ai făcut un pas greșit ai posibilitatea să remediezi eroarea săptămâna următoare. Aici orice rezultat nefast se uită mai greu, te urmărește o perioadă de timp”, a încheiat Săndoi. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Presiunea de pe umerii lui Mutu, explicată de un antrenor din Liga 1: “Se făceau comparații”

 

realitatearomaniaemil săndoipreliminarii CM 2022rădoi