EXCLUSIV | ”Regele”, chemat la cârma naționalei: ”Este o soluție! Se bazează pe tineri!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 18 octombrie 2020, ora 00:02,
gică-hagi

Echipa națională a fost pusă la zid după dezastrul din ultima perioadă, iar un fost internațional român crede că Gică Hagi (55 ani) trebuie să fie succesorul lui Rădoi.

”Tricolorii” au ratat calificarea la EURO 2021, turneu organizat și de București, și au pierdut ambele meciuri din Liga Națiunilor, scor 0-4 cu Norvegia și 0-1 cu Austria.

Fostul internațional Cosmin Bărcăuan (42 ani) este de părere că ”Regele” este soluția ideală pentru România. Motivul principal, spune fostul fundaș, este faptul că Hagi se va baza pe tinerii de la U21 pentru a construi o nouă națională care să ajungă la turnee finale.

”Da, cred că Gică Hagi este o soluție pentru națională. Acum, cred că Rădoi va mai rămâne pentru cele două meciuri, iar apoi se va pune la masă cu cei din conducerea FRF. Și Pițurcă, dar și Dan Petrescu sunt soluții. Important e să începem de la zero. Oricine ar veni, trebuie să arătăm altfel.

Citește și Hagi, despre revenirea la națională: ”Nu mă angajez singur!”

Echipa de tineret are jucători la care se vede acel ”ceva”. Dacă vor crește ei bine, vom avea o națională mare. Deocamdată, așa zic eu, că vom avea. Pe asta se bazează și Hagi. Trebuie să fim optimiști. Asta ne-a mai rămas, să sperăm că va fi bine!” a declarat Cosmin Bărcăuan pentru realitateasportiva.net.

Citește și EXCLUSIV | Un fost internațional a răbufnit: ”Îmi venea să dau cu televizorul pe geam!”

cosmin barcauandeclaratiiexclusivrealitatea sportivaechipa nationala
becali si talpan

Cum a decurs ultimul termen din procesul privind palmaresul Stelei! Ce a decis instanța

petrolul

VIDEO | Primele imagini cu jucătorii Petrolului la antrenamente! Noutățile din lotul „lupilor galbeni”