EXCLUSIV | S-a făcut pasul decisiv pentru o pace istorică între fanii CSA și FCSB? „Nu există niciun conflict”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 25 mai 2020, ora 15:15,
fcsb-fani-Lăcătuș

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor roș-albaștri, este convins că FCSB va putea evolua pe arena din Ghencea, după ce stadionul va fi inaugurat. 

Deși fostele glorii ale Stelei consideră că venirea vicecampioanei ar putea genera un război între grupurile de susținători ale celor două cluburi rivale, Gheorghe Mustață a infirmat o astfel de variantă într-o intervenție în exclusivitate la Realitatea Sportivă.

„Nu mai generați conflicte că nu o să existe niciun conflict. Domnul Bumbescu spune aceste lucruri pentru că este plătit de Armată cum spune și de Duckadam, că este anagajat al domnului Becali. Nu poate să vorbească altfel că îl dă afară mâine domnul comandant.

Important este că acel stadion să fie închiriat tuturor echipelor care vor să joace acolo, eu dacă vreau să îl închiriez, o să joc. Nu există niciun conflict între suporteri, nu văd rostul conflictelor, oamenii vor să vină la stadion. Echipa dacă joacă în Ghencea suporterii vor veni acolo”, a spus liderul galeriei FCSB în exclusivitate la Realitatea Sportiva. 

gheorghe-mustata-fcsb

Acesta este convins că accesul trupei patronate de Gigi Becali pe stadion nu poate fi restricționat. Mai mult, fanii sunt dispusși să strângă chiar ei banii necesari plății chiriei stadionului.

„Normal că se joacă și pe Ghencea, nu avem dreptul? Suporterii își doresc să jucăm acolo. Eu am promis un lucru și am spus că nu voi mai vorbi despre Peluza Sud. Toată lumea are tot dreptul sa joace acolo, sunt bani publici, nu există să iasă vreun conflict.

Toți încearcă să spună că vor fi conflicte între suporteri, nu există așa ceva, nu are nicio legătură una cu alta. CSA este înființată în 2017, noi suntem continuarea Stelei, Steaua este în Liga 1″ a mai afirmat Gheorghe Mustață pentru Realitatea Sportiva. 

CITEȘTE ȘI –>> Prima reacție a lui Boloni după despărțirea de Antwerp: “Știam ce răspuns mi se va da”

ghenceamustatafanicsa steauafcsb
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”