EXCLUSIV | S-a umplut paharul la Dinamo! ”Oameni fără scrupule! Să nu mai calce în România în viața lor!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020, ora 17:57,

Suflarea dinamovistă s-a săturat de promisiunile spaniolilor, iar Mircea Bornescu (40 ani) este alături de roș-albi.

Pablo Cortacero nu s-a ținut de cuvânt: banii promiși de acesta nu au venit, iar formația din Capitală riscă în scurt timp depunctarea și intrarea în insolvența.

”Câinii” au achitat cu greu cheltuielile pentru meciul cu FC Voluntari din această seară, iar situația este din ce în ce mai dramatică la Dinamo.

Mircea Bornescu, fostul portar de la Craiova, Rapid, Petrolul și ”U” Cluj, a rămas perplex după ce a văzut prin ce perioadă dificilă trec dinamoviștii.

”Pepe” este de părere că Pablo Cortacero&co trebuiau trimiși înapoi în Spania în momentul în care au călcat strâmb prima oară.

”Dinamo a avut ghinionul să dea peste niște oameni fără scrupule. Nu știu exact care e situația, dar din moment ce nu plătești și îți asumi salariile unor oameni… Ei trebuiau trimiși acasă în secunda doi și să nu mai calce în România în viața lor. Nu se poate, este o bătaie de joc la adresa tuturor suporterilor dinamoviști și nu numai.

Sursa FOTO: Dinamo Oficial

Cosmin este prins în acest joc și nu are nicio soluție de a ieși. Va trebui să plătească clauza dacă vrea să plece. Când tu nu primești bani e normal că nu îți convine să dai. Situația a trecut de stadiul de dificilă. E deja dramatic ce se întâmplă acolo. Nu știu cum de acești spanioli nu se gândesc că jucătorii ăia au familii. 

Sursa FOTO: Dinamo Oficial

Ușor-ușor clubul se îndreaptă către faliment. Sunt unii care câștigă 30.000 de euro. Nu se poate așa ceva. Va trebui să îi plătești. Ca sa scapi, trebuie să intri în faliment. Jucătorii nu vor renunța la banii lor.” a declarat Mircea Bornescu pentru realitateasportiva.net.

Vezi și EXCLUSIV FOTO | O mare campioană, oferită ca “trofeu” interlopilor: “Dacă primesc vreo propunere, trebuie să tac”

exclusivdeclaratiidinamorealitatea sportivaPablo Cortacerocosmin contraliga 1
Becali palme

Gigi Becali a transferat un nou atacant la FCSB! Fotbalistul vine din Liga 1

Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020