EXCLUSIV | Sacrificiile pe care trebuie să le facă românii care vor să ajungă în Serie A: „E o viață cum era la liceu, la noi, pe vremuri”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 11 mai 2021, ora 20:53,
romani serie a

Serie A este campionatul din Top 5 al Europei unde avem cei mai mulți fotbaliști. 

Câțiva dintre ei au fost foarte lăudați în special pentru prestațiile din acest an, reușind să adune foarte multe aprecieri din partea fanilor și a mediei italiene. Răzvan Marin și Valentin Mihăilă sunt pe această listă.

„Răzvan Marin a crescut foarte mult, se vorbește despre el că va ajunge la o echipă mare în 2 ani. Bravo și lui Mihăilă că s-a acomodat, are calități de alte echipe.

Sunt mulți care s-au arătat interesați de el, avea șanse să ajungă și la Fiorentina, doar că ei dădeau mai puțini bani decât Parma. Stă bine mental, este un băiat de nota 10″, au fost aprecierile agentului FIFA Virgil Colfescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Alții încearcă să ajungă acolo unde cei doi sunt deja. Unul dintre exemple este și fostul fotbalist al Viitorului, Louis Munteanu, acum la Fiorentina.

„În cazul lui Louis Munteanu nu e ușor, e vorba de un alt stil de joc în campionatul italian. Ei au și reguli stricte și când trebuie să intre în casă de la 8 nu mai știu de ei.

Peste tot copiii sunt ținuți pentru fotbal, e ca un fel de internat, acolo și învață. E o viață cum era pe vremuri la liceu. Sunt sacrificii, dar cine reușește are satisfacții mari”, a încheiat agentul FIFA. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Mesajul transmis șefilor de club din Liga 1: “Să nu mai vină cineva să vorbească despre regula asta!”

mihailaserie arealitatearomaniVirgil Colfescurazvan marin
SimonaHalepDarrenCahill

Reacţia lui Cahill după ce Halep s-a logodit: ,,Acum sunt multe inimi frânte”

Boloni

Mirel Rădoi, analizat de Laszlo Boloni: ,,Oamenii îl critică pentru rezultate, nu pentru stil”