EXCLUSIV | Șansa lui Burleanu în ziua alegerii sale în fruntea FRF: „Probabil ar fi câștigat un om de fotbal”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 04 februarie 2021, ora 14:57,
adunarea-generală-frf

Arestarea lui Gică Popescu în preziua scrutinului din 5 martie 2014 a schimbat numelui viitorului președinte al FRF. 

Cu șanse mari la câștigarea mandatului înaintea deciziei instanței, „Baciul” nu a mai putut candida, iar Răzvan Burleanu a avut drum liber spre fotoliul de la Casa Fotbalului. Tudor Iacov consideră că deznodământul putea fi altul chiar și în aceste condiții.

„Se putea decala cu o lună Adunarea Generală ținând cont de arestarea lui Gică Popescu. Astfel s-ar fi amânat alegerile, dar eu am fost singurul care a susținut propunerea asta.

Probabil că ar fi câștigat un om de fotbal dacă Gică Popescu ar fi fost arestat, să zicem, cu două luni înaintea scrutinului. Ar fi venit poate Hagi și ar fi câștigat împotriva oricăror influențe”, a declarat Tudor Iacov în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

florin-prunea-dinamo

Florin Prunea a declarat în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă de duminica trecută faptul că unii dintre votanți au primit amenințări serioase înaintea votului din urmă cu aproape 7 ani. Tudor Iacov rememorează ce s-a întâmplat în acea primăvară.

„Din ce știu eu cu o seară înainte a fost un dineu, iar la respectivul eveniment erau invitați toți membrii afiliați, în jur de 230. Vreo 60 au plecat însă până la Adunarea Generală de a doua zi. 

E vorba despre cei care nu voiau să intre în mizeria asta. Ceilalți știau clar că trebuie să voteze. Nu știu dacă amenințările au fost chiar cu închisoarea, dar s-a mers probabil pe principul <<„Faci ce zic eu”>>, a fost de părere Tudor Iacov, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Acuze grave pentru conducerea FRF: “Au încercat să se sustragă de la controlul ANAF!”

realitateaburleanutudor iacovgica popescuadunare generalăamenintari
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului