EXCLUSIV | Schimbarea antrenorului la FCSB, cerută tot mai insistent: „Rezultatele nu îl impun ca principal”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 29 octombrie 2020, ora 16:47,
toni petrea
toni petrea

Deși FCSB este pe locul secund în Liga 1, la doar 3 puncte de liderul Craiova, nu toată lumea are încredere în capacitățile lui Toni Petrea de a readuce titlul în vitrina roș-albaștrilor. 

Acesta a debutat în cariera de principal chiar pe banca deținătoarei Cupei României.

„FCSB are jucători tineri și talentați, dar ceva le lipsește. Aș aduce un antrenor foarte bun cum e Dan Petrescu, Toni Petrea e mai degrabă un cârmaci.

E un antrenor bun, dar rezultatele nu îl impun ca principal, Gigi Becali trebuie să aducă în iarnă un antrenor dacă nu vrea ca echipa lui să fie doar mediocră în play-off”, a declarat Romeo Pașcu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Fostul conducător al Brașvoului a indicat și persoana potrivită.

„Trebuie să fie un antrenor ca lumea pe care să îl poată lua la întrebări pe urmă dacă nu are rezultatele dorite. Reghecampf ar fi potrivit pentru FCSB, sunt convins că parcursul s-ar schimba în bine. 

Poate să aleagă și un străin, pentru că sunt foarte mulți care se bat să vină la noi, România nu e o țară de dat la o parte. Doar că atunci când ajung aici își dau seama că nu sunt condițiile de afară”, a completat Pașcu. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Șocant! Care este suma pierdută de cluburi din cauza pandemiei de coronavirus

reghecampfrealitateafcsbschimbare de antrenorpetrearomeo pascu