EXCLUSIV | Se ascut săbiile la Ploiești! Mădălin Mihailovici, primele declarații după acuzațiile lui Marius Stan

Articol de Florian Tudorache - Publicat luni, 13 ianuarie 2020, ora 10:56,
stan mihailovici

Demis din funcția de președinte al clubului Petrolul, Marius Stan a lansat o serie de acuzații la adresa lui Mădălin Mihailovici.

Printre altele, fostul oficial al grupării ploieștene a afirmat că reprezentantul celor de la Veolia – companie care îndeplinește rolul de partener – finanțator pe “Ilie Oană” – i-a reproșat faptul că nu a “rezolvat” problema arbitrajelor. Contactat de realitateasportiva.net, oficialul gigantului francez i-a oferit un răspuns tranșant gălățeanului.

“Când Veolia a decis să se implice la Petrolul, am zis că vrem un fotbal curat, mai presus de toate. Dacă putem să câștigăm pe teren, foarte bine, dacă nu, asta e. Având în vedere aceste lucruri, nu am cum să comentez cele spuse de Marius Stan”, ne-a declarat Mădălin Mihailovici.

Citește și EXCLUSIV | Mădălin Mihailovici, primele declarații despre numirea lui Adrian Oprișan în funcția de director sportiv al Petrolului!

Acuzat de fostul președinte al “lupilor galbeni” că “are un stil de lucru dictatorial”, Mădălin Mihailovici l-a atacat și el pe Marius Stan: “Nu am știut de intenția sa de a candida pentru funcția de primar al orașului Galați”.

Marius Stan, mai dur ca oricând

Demis de la Petrolul Ploiești, Marius Stan a pus tunurile pe Mădălin Mihailovici. Ba mai mult, fostul oficial al Petrolului a anunțat că urmează să-și caute dreptatea în justiție, considerând că reprezentantul Veoliei i-a terfelit imaginea.

“Mădălin Mihalovici a încercat de 3 ori, iar eu nu am vorbit în spaţiul public pentru că am considerat că rufele se spală în familie…. Dar din respect pentru suporterii petrolişti, pe care îi apreciez enorm, cred că a venit vremea să spunem lucrurilor pe nume.
Prima oară, consider că CEO-ul Veoliei a încercat într-o teleconferinţă care a avut loc la Brazi, când toate cele 9 puncte de pe ordinea de zi erau doar împotriva preşedintelui! Şi ca să înţelegeţi corect cum au stat lucrurile vă spun doar că mi s-a reproşat că nu am grijă de…suprafaţa de joc. Nu ştiam că preşedintele unui club trebuie să ude şi iarba sau că nu <<rezolv>> problema arbitrajelor!

Citește și Documentul care poate schimba soarta lui Dinamo: „S-au înțeles”

Un al doilea episod a avut loc după meciul cu ASU Poli Timşoara, atunci când am fost umilit, de câtre Mădălin Mihailovici, în faţa întregului staff, al angajaţilor şi al jucătorilor. Şeful Veolia s-a bazat probabil pe orgoliul meu exacerbat care mă va face să plec. Pentru că de fapt asta a fost mereu miza: plecarea lui Marius Stan. Nu am plecat atunci pentru că Petrolul este un proiect în care am crezut şi în care mai cred încă. Am venit aici pentru acest brand şi am acceptat un proiect pe patru ani, nu ceva de scurtă durată.

A treia oară, ţi-a reuşit, Mădăline! Sub pretextul implicării mele în politică… Mă simt dator să vin cu nişte explicaţii pentru că nu văd nicio incompatibilitate şi niciun conflict de interese în legătură cu viitoarea mea candidatură la… Primăria… Galaţi! Am candidat de două ori din postura de preşedinte a Oţelului Galaţi, prima oară în 2008, şi întotdeauna mi-am anunţat intenţia de a candida cu un an înainte. Ba mai mult, patru ani am fost consilier local şi preşedinte al Oţelului Galaţi!

Pretextul folosit este unul plin de ipocrizie, mai ales de la o societate aflată mereu în relaţii contractuale cu diverse autorităţi ale statului. În toată lumea companiile importante, întorc comunităţii locale o parte din profit, fie prin diverse acţiuni sociale sau prin sport, aşa cum face Veolia la Ploieşti. Mi se pare culmea ipocriziei să inventezi chestiuni politice şi este incredibil cum o mulţime de CEO din România ajung să confunde banii companiilor cu propriul buzunar.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Lupescu știe ce i-a lipsit lui Contra. „De asta Pițurcă a fost un selecționer foarte bun!”

Mădălin Mihailovici are un merit incontestabil în direcţionarea banilor către Petrolul, dar rolul său ar cam trebui să se oprească aici!
Am vrut să încheiem amiabil relaţia contractuală, cerând să nu existe speculaţii, anunţând că voi veni la Ploieşti pentru a demisiona.

Am constatat ulterior că am fost demis în spaţiul public, fără nicio discuţie prealabilă. Este motivul pentru care mă văd nevoit să iau măsuri juridice pentru că nu accept ca imaginea mea publică să fie terfelită în acest mod, josnic.
Nu îmi place să îmi spăl rufele în spaţiul public, însă nu voi accepta niciodată stilul de lucru dictatorial al lui Mădălin Mihailovici”, a afirmat, pentru stiriactuale.ro, Marius Stan.

Mădălin Mihailovicipetroluldirector sportivacuzatiimarius standeclaratii
adi vasile

Lotul convocat de Adi Vasile pentru meciurile cu Spania! Cristina Neagu, absentă

FCSB CRAIOVA OCTAVIAN POPESCU VATAJELU

Reacția lui Anghel Iordănescu, după ce Becali a anunțat cât cere pe Octavian Popescu: „Haideți să ne trezim puțin!”