SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Sfat prețios pentru Octavian Popescu de la antrenorul care l-a promovat în fotbalul mare: „Să fie atent la acest capitol”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 15 martie 2021, ora 19:28,
popescu
popescu

Mijlocașul celor de la FCSB este considerat a fi una dintre marile speranțe ale fotbalului românesc. 

Puștiul de 18 ani a debutat la seniori în tricoul satelitului Universității Craiova pe vremea când echipa olteană era pregătită de Adrian Iencsi.

„Eu nu îl consider ca pe un înlocuitor al lui Man, este diferit față de Man, poate juca pe mai multe poziții în teren funcție de sistemul implementat. E un copil căruia doar maturitatea și experienta îi lipsesc pentru că mama natură l-a înzestrat cu un talent deosebit. 

Am lucrat cu el, îl cunosc bine. L-am promovat la nivel de seniori când l-am dus la echipa a doua a Craiovei în Liga 3. Deocamdată nu a reușit să facă nimic, a surprins plăcut prin calitățile tehnice, dar trebuie să muncească mult, trebuie să se pună în slujba echipei”, a precizat Adrian Iencsi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Acesta speră că jucătorul aflat la vârsta majoratuluij să nu se piardă pe drum ca alte talente precoce ale spațiului mioritic.

„Să aibă rezultate la FCSB și să prindă un tricou de echipă națională, să devină om de bază acolo. Depinde de unde va începe pentru că nu a mai făcut parte din niciun lot național până acum. Are de muncit la echipa de club să aibă continuitate pentru că știm că jucătorul român este deficitar la acest capitol. 

Dacă iese golgheter sau ia un campionat nu mai reușește să țină ritmul, noi suferim la capitolul continuitate. Sper ca atât pentru Octavian Popescu cât și pentru ceilalți tineri talentați din fotbalul nostru să fie serioși, să muncească foarte mult și să aibă continuitate”, a încheiat fostul fotbalist. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Principalul minus pentru Toni Petrea în cursa pentru câștigarea campionatului: „Se simte în jocul echipei”

octavian popescudebutrealitateafcsbu craiova iiadrian iencsi