EXCLUSIV | Șocant! Care este suma pierdută de cluburi din cauza pandemiei de coronavirus

Articol de George Drafta - Publicat joi, 29 octombrie 2020, ora 13:29,
bani
bani

Sportul a fost puternic lovit și el de suspendarea unor competiții și de lipsa suporterilor de pe stadioane sau din săli. 

Iar handbalul nu face excepție. Conducerea celor de la SCM Râmnicu Vâlcea a făcut un calcul care să ofere o imagine în ceea ce privește deficitul înregistrat de club în ultimele 8 luni, de la debutul pandemiei de coronavirus.

„Pentru că nu se joacă meciurile acasă, noi pierdem bani. Am alungat și sponsorii, iar nici primăriile nu mai au așa multe fonduri. De când s-a oprit campionatul am pierdut 100.000 de euro de la sponsori.

La care trebuie să adăugați, 140.000 de euro din abonamentele și bilete aferente acestui sezon pe care nu le-am mai putut pune în vânzare”, a fost reacția lui Florin Verigeanu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Iar testările de coronavirus au sărăcit și mai mult bugetul reprezentantei României în Liga Campionilor.

„Costurile cu testele COVID se vor ridica până în decembrie la 100.000 de euro. Până acum am făcut deja 20 de testări. Suntem într-o situație grea deși nu avem datorii, iar fetele sunt cu banii la zi. Vor exista probleme la toate echipele, majoritatea se bazează pe banii de la primării”, a încheiat Florin Verigeanu. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Momentul care explică rezultatele sub așteptări din Champions League: “Fetele au fost speriate

pierderiflorin verigeanurealitateapandemiescm ramnicu valcea