EXCLUSIV | Strigătul de disperare al fanilor Petrolului: „Suntem resemnați!”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 10:33,
fani-petrolul-ploiești

Petrolul este la al treilea sezon consecutiv în Liga 2, iar suporterii s-au săturat ca în ultimii ani echipa să îi tot dezamăgească. 

Ploieștenii sunt acum pe locul 10, la patru puncte de un loc de play-off, iar suflarea galben-albastră nu privește cu optimism partidelele rămase de jucat din acest campionat.

„Nu am așteptări, suntem resemnați așa cum ne-am resemnat și anul trecut. Nu mai cred pentru că văd ce se întâmplă acum. Noi tot am propus conducerii <<Hai să vedem dacă găsim soluții împreună>> să trecem peste pragul ăsta, dar nu se dorește acest lucru. Ne-am săturat de vorbe.

Noi asta ne dorim să promovăm în prima ligă și să ducem Petrolul acolo unde îi este locul. La cum s-a pornit cu stângul și cu minciunile nu prea cred. Ne lovim de oameni incapabili să facă acest lucru. Suntem alături de echipă și vom rămâne până când nu vom mai exista noi sau echipa”, a fost reacția lui Oliver, unul dintre liderii Peluzei Ilie Oană, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Fanii au fost cei care au reînființat Petrolul în vara lui 2016, după dispariția fostei echipe.

„Noi ne-am pierdem mult timp din viață ca să ducem echipa la acest nivel, clipele în care am plecat de lângă familii nu ni le dă nimeni înapoi. Sigur că am primit ajutor atunci când a apărut actualul patronat pentru că nu știu cum a fi continuat noi. Dar ca să ieșim din acte și să fim de râsul lumii, mi se pare incredibil.

Eu nu mai am încredere de acum doi ani de zile când am văzut anumite lucruri. Dacă ajung să ne bată ultimele clasate și să ne dea 4 goluri cum a fost cu Aerostar, ce mai e de spus? Dacă am promova în Liga 1 ar putea să revină și Budescu. Știe bine istoria, nu e vorba de bani. A spus doar că nu vine în Liga 2″, a mai dezvăluit reprezentantul fanilor lupilor. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un component al Generației de Aur, pus într-o situație ingrată: “E legat de mâini și de picioare”

 

 

 

conducerepromovarefanipetrolulrealitatealiga 2
Medici teren

Medic cardiolog: ,,Eriksen ar fi murit dacă nu era îngrijit rapid”

Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”