EXCLUSIV | Surpriza lui Răzvan Raț la câștigarea EURO 2020: „Mie îmi place foarte mult”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 23 iunie 2021, ora 18:17,
RĂZVAN RAȚ
RĂZVAN RAȚ

Campionatul European de fotbal continuă miercuri, 22 iunie, cu ultimele patru meciuri din faza grupelor. Fostul internațional român, Răzvan Raț (40 de ani), s-a arătat încântat de calitatea partidelor de la EURO 2020. 

Fostul fundaș stânga spune că preferata lui este reprezentativa Belgiei, dar naționala Italiei i-a lăsat o impresie plăcută.

Majoritatea meciurilor au fost bune, de calitate. Mie îmi place foarte mult Belgia și aș vrea să ajungă în finală. În celași timp, Italia arată foarte bine, iar Franța e o echipă cu super jucători. Va trebui să câștige astăzi cu Portugalia ceea ce nu va fi ușor. Ar mai fi și Germania. Știți cum e, nemții sunt nemți. În schimb, Spania arată destul de rău.

Jucători belgieni. Foto: Profimedia

Ucraina și-a arătat limitele, mai ales din punct de vedere fizic. La meciul cu Austria, de exemplu, s-a văzut că nu stau bine fizic”, a declarat Răzvan Raț, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Răzvan Raţ

EURO 2020 este găzduit de 11 oraşe de pe continent, printre care şi Bucureşti. Programată iniţial în 2020, competiţia a fost amânată pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și EURO 2020 | FRF, ANUNȚ REFERITOR LA PROCEDURA DE ACCES LA OPTIMEA DE FINALĂ DE PE ARENA NAȚIONALĂ

razvan ratfotbaleuro 2020realitateacampionatul european