EXCLUSIV | Un fost internațional, atac la cei care dau cu noroi în națională: „E prea mult negativism”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 17 noiembrie 2020, ora 17:11,
romania

România va încheia campania din UEFA Nations League mâine, la Belfast. Chiar dacă tricolorii nu mai pot câștiga grupa din care fac parte, o victorie ne-ar putea ajuta în perspectiva tragerii la sorți pentru preliminariile viitorului turneu final. 

Florin Bătrânu e convins că în condițiile acestei mize naționala se va mobiliza suplimentar pentru un succes.

„Suntem la nivelul urnei în care ne aflăm, sigur că se poate și mai rău. COVID-ul însă pare că ne ajută puțin în dorința de a prinde urna a doua la tragerea la sorți pentru preliminariile Mondialului viitor. La meciurile decisive noi ne-am mobilizat bine.

Așa s-a întâmplat cu Danemarca în 1989, cu Țara Galilor în 1993. Am reușit să dregem busuiocul. Mi se pare că totuși este prea mult negativism, toată lumea critică, dă cu noroi, trebuie să vedem părțile bune și să fim ponderați atunci când vorbim despre fotbalul românesc”, a declarat Florin Bătrânu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Bănățeanul așteaptă ca naționala lui Rădoi să se transforme după ce generația tânără crescută și de actualul selecționer va ajunge la maturitate fotbalistică.

„Altă variantă nu avem, ne punem speranțele în ei. Sunt tineri jucători care promit, nu pot face pasul in coropore la echipa națională. E adevărat că mulți dintre ei nu joacă afară la nivel înalt, așa cum se întâmpla în urmă cu 25 ani.

Sunt transferați acolo cum este și cazul lui Mihăilă, însă să vedem dacă vor reuși să confirme. Să nu se întoarcă de acolo cu coada între picioare cum s-a mai întâmplat”, a adăugat omul cu opt selecții pentur prima reprezentativă.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Reacția unui dinamovist după schimbarea făcută de olteni: “Să ne aducem aminte acest aspect”

florin batranuirlanda de nordpreliminarii CM 2022romaniaurna tragere la sortirealitatea
Medici Eriksen

Unul dintre medicii care l-au salvat pe Christian Eriksen: ,,S-a agăţat de viaţă”

Medici teren

Medic cardiolog: ,,Eriksen ar fi murit dacă nu era îngrijit rapid”