EXCLUSIV | Goian, doar cuvinte de laudă pentru România U21: ”Foarte buni! Mi-a plăcut implicarea lui Ianis!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 18:08,
Romania U21 2
Romania U21 2

România U21 s-a calificat la EURO 2021, iar fostul mare internațional Dorin Goian (39 ani) are doar cuvinte de laudă.

”Tricolorii” au remizat cu Danemarca, scor 1-1, și și-au asigurat biletele pentru turneul final din Ungaria și Slovenia.

Dorin Goian, fost mare internațional cu 69 de apariții sub ”tricolor”, are doar cuvinte de laudă la adresa noii generații a fotbalului românesc care s-a calificat la al doilea EURO consecutiv.

”Da, o performanță foarte mare pentru ei, pentru fotbalul românesc. Este o generație foarte bună. Adrian Mutu confirmă lucrurile bune pe care le-a făcut Mirel Rădoi. El a început.

Este clar că aceasta constanță s-a menținut și nu e întâmplătoare această calificare consecutivă. Echipa joacă, sunt talentați și au tot viitorul în față. 

Dacă vorbim de fotbal păcălit. Naționala a făcut un joc foarte bun, a avut un pressing agresiv. Când mai sunt 10 minute de joc, danezii au vrut să termine fără înfrângere.

Un rezultat de egalitate ne garanta calificarea. Era normal. Interesul poartă fesul. Jucătorii, la final, s-au înțeles din priviri. Când mai sunt 7-8 minute, de ce nu?” a declarat Dorin Goian pentru realitateasportiva.net.

dorin-goian

Fiul ”Regelui” nu l-a impresionat, dar îl laudă: ”Bravo lui!”

Ianis Hagi (22 ani) a purtat banderola de căpitan seara trecută, însă jucătorul lui Rangers nu l-a impresionat pe Goian. Totuși, fostul mare internațional laudă implicarea decarului.

”Ianis nu a avut foarte mari realizări. Multă lume își dorește de la meci la meci mult mai mult. Eu l-am văzut foarte implicat. S-a bătut foarte mult, a jucat foarte mult pentru coechipieri.

Credeam că va avea o stare de supărare pentru că nu s-a dus la lotul mare. Atât Mirel cât și Mutu au stabilit. Mi-a plăcut foarte mult implicarea. Bravo lui.” a mai spus ”Ministrul Apărării”.

Citește și FCSB își poate lua gândul de la un jucător dorit din Liga 1: “Nici nu mă gândesc să renunț la el!”

dorin goianechipa nationalarealitateaexclusivu21ianis hagi