EXCLUSIV | Un fost mare internațional e categoric: ”Nu suntem favoriți cu Irlanda de Nord!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 18:59,
alibec nationala

România va juca în această seară cu Irlanda de Nord, iar un fost internațional e categoric: prima reprezentativă nu pornește favorită!

Meciul de pe stadionul ”Windsor Park” din Belfast va începe la ora 21:45. În tur, ‘tricolorii” au remizat cu irlandezii, scor 1-1.

Dorin Goian (39 ani), fost mare internațional cu 69 de apariții sub ”tricolor”, nu crede că România pornește favorită în duelul din această seară.

”Ministrul Apărării” îi sfătuiește pe ”tricolori” să nu se culce pe o ureche și să trateze partida cu Irlanda de Nord ca și cum ar fi o adevărată finală.

”Eu nu cred că suntem în postura de a porni favoriți cu Irlanda de Nord. Vrem multe rezultate, dar nu vedem lucruri: unde se află fotbalul românesc, unde joacă stranierii noștri, la ce echipe. Fie că joci cu Olanda, Germania sau Armenia trebuie să fii concentrat. Chiar dacă par mai slab cotați, poți avea surprize mari.

La națională nu ai nevoie de momente de lejeritate. Fiecare partidă trebuie tratată serios. Noi mereu așteptăm eșecuri sau semi-eșecuri să ne dăm cu părerea. Eu știu prea bine. Nu există meciuri ușoare. Presiunea e mare.

Toate jocurile sunt cu miză. UEFA a înlocuit meciurile de verificare. Au obiectiv. Mirel știe cum să-i motiveze. O eventuală înfrângere ne poate costa, ceea ce nu e un lucru de dorit. Trebuie să se motiveze!” a declarat Dorin Goian pentru realitateasportiva.net.

dorin-goian

Dacă România va obține un succes în această seară iar jocul rezultatelor este de partea noastră, prima reprezentativă poate ajunge în urna a doua a tragerii la sorți a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

Citește și EXCLUSIV | Dorin Goian, doar cuvinte de laudă pentru România U21: ”Foarte buni! Mi-a plăcut implicarea lui Ianis!”

exclusivromaniadorin goiandeclaratiiirlanda de nordrealitatea sportiva
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”