EXCLUSIV | Un fost mare jucător al Stelei desființează FCSB! „Dacă și datul cu tămâie prin vestiar este o tactică…”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 03 octombrie 2019, ora 08:20,
becali-vintila-tudor
becali-vintila-tudor

Derby-ul FCSB-Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20.30. Vivi Răchită, fost jucător emblematic al Stelei, i-a comparat, pentru realitateasportiva.net, pe cei doi antrenori, Bogdan Argeș Vintilă și Dusan Uhrin jr.  

FCSB și Dinamo sunt vecine de clasament în zona playout-ului, pe locurile 9, respectiv 10, cu 14, respectiv 13 puncte.

Ambele echipe au dat semne de revenire în ultima perioadă. Vivi Răchită este de părere că amprenta antrenorului se vede mai mult la Dinamo.

FCSB nu merita să câștige la Craiova, de exemplu. Dacă se dădea penalty la Ivan (n.r. – în minutul 57, la scorul de 0-0), Universitatea ar fi fost echipa câștigătoare.

Ce să vorbim despre antrenor la FCSB. Acolo antrenorul este unul singur, de ani de zile. Dacă și să dai cu tămâie prin vestiar este o tactică… Mult mai pregnant se vede munca lui Uhrin la Dinamo.

Dar aceste meciuri pe care le numim acum derby-uri au prea puține în comun cu meciurile de pe vremea noastră. Nu mai sunt acei ultrași de atunci. FCSB este este o echipă care a pierdut tot, suporterii de altădată, numele, identitatea. Unul singur a rămas, Helmuth Duckadam„, a spus Vivi Răchită pentru realitateasportiva.net.

Una dintre declarațiile care a încins derby-ul a fost dată de Helmuth Duckadam. Fostul portar de legendă al Stelei a spus că Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, nu ar avea loc în echipa lui Vintilă.

Duckadam poate să spună ce vrea. Este o părere a lui Duckadam, dar, din păcate, nu el este cel care face echipa. Asta putea să o spună antrenorul, Gigi Becali„, a comentat fostul fundaș al Stelei.

vivi rachitafcsbdinamoderby