EXCLUSIV | Un greu din fotbalul românesc o avertizează pe Dinamo: „E dificil să emită pretenții”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 15:00,
dinamo bucurie

Iuliu Mureșan a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre noul proiect de la Dinamo.

Fostul președinte de la CFR Cluj și Hermannstadt consideră că clubul din „Ștefan cel Mare” este pe drumul cel bun, însă spune că este foarte greu ca formația alb-roșie să emită pretenții la câștigarea campionatului încă din acest sezon.

E foarte greu sa emită pretenții sezonul acesta la campionat, chiar dacă dau salarii mari și aduc jucători valoroși, pentru că Dinamo a adus jucători valoroși, care au arătat valoare și e clar că sunt peste media campionatului românesc, dar să faci o echipă în primul este foarte greu”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru Realitatea Sportivă.

Mureșan susține ca abia în următorii doi sau trei ani se vor vedea rezultatele la Dinamo, dacă se continuă pe aceeași linie ca până acum.

„Chiar dacă îl au pe Cosmin Contra, chiar dacă s-au investit foarte mulți bani, dar pentru a ajunge să faci o echipă așa omogenă cum e CFR Cluj, iți trebuie minim 2-3 ani, eu zic că 1 an nu ajunge. Nu știu dacă anul acesta Dinamo va conta la câștigarea titlului, dar clar în 2-3 ani vor reuși, dacă se continuă pe această linie”, a spus Iuliu Mureșan, pentru Realitatea Sportivă.

Comentăm împreună evoluția echipelor românești în Europa

⚠️ Realitatea Sportivă LIVE ⚠️➡️Cine merge mai departe în această seară?! ➡️La final, reacții de la Falemi și Iuliu Mureșan!!!➡️Comentăm împreună al doilea meci al naționalei în Liga Națiunilor➡️Intră în direct cu noi și spune-ne părerea ta. Tel. 0734223283? Ajută-ne cu un SHARE pe Facebook sau ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de Youtube!

Publicată de Realitatea Sportiva pe Joi, 24 septembrie 2020

Dinamo s-a impus în etapa a 4-a a Ligii 1 pe terenul formației Gaz Metan Mediaș, scor 3-1, și a obținut prima victorie din acest sezon.

CITEȘTE ȘI Se cere falimentul lui CFR Cluj! Probleme mari pentru clujeni după calificarea din Europa

iuliu mureșandinamorealitateadeclaratii