EXCLUSIV | Un nou scandal zguduie sportul românesc! Hărțuire sexuală, violență și alte acuzații grave aduse de o vicecampioană europeană

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 19 noiembrie 2020, ora 17:16,
126145195_373165774134242_969825998075494518_n

Sportul din România este din nou pus sub lupa unor fapte uluitoare, iar una dintre sportivele care au reprezentat țara în competițiile europene este nevoită acum să renunțe la pasiunea sa din cauza antrenorului!

Sportiva Ioana Gheorghe (23 de ani), medaliată a Lotului Olimpic al României la Bob și Sanie, a dezvăluit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă trauma prin care este nevoită să treacă din cauza antrenorului lotului național, Paul Neagu.

Medaliată cu argint la Campionatul European de Seniori de anul acesta, Ioana Gheorghe, a fost nevoită să renunțe la sportul de performanță, deoarece Paul Neagu este cel care taie și spânzură în tot ceea ce ține de Lotul Național al României de Bob și Sanie.

Ioana Gheorghe a povestit un episod uluitor care a avut loc chiar zilele zilele trecute, în Letonia, la Sigulda, acolo unde se afla în plină pregătire pentru Cupa Mondială.

„Din cauza antrenorului Paul Neagu am rămas fără un loc de muncă și fără pasiunea mea. Am avut o altercație zilele trecute cu el în Letonia, deoarece i-am reproșat faptul că nu mă pot odihni din cauza colegelor mele care făceau zgomot, iar el a intrat peste mine în cameră fără să bată la ușă și a venit nervos, mi-a smuls telefonul din mână pentru că a crezut că l-am înregistrat în discuția de mai devreme. În momentul în care i-am cerut telefonul, a ridicat pumnul și a vrut să mă lovească.

În acel moment am început să țip, iar singura persoană care a mai fost de față era o colegă de-a mea, care spre surprinderea mea a spus că nu a auzit nimic. Acest lucru s-a întâmplat deoarece eu sunt împingătoarea numărul 1 și în afară de mine mai sunt două jucătoare, care sunt rezerve să zic așa, dar care odată cu plecarea mea au doar de câștigat, și aici vorbim de bani foarte mulți.

Citește și Reacția lui Mircea Rednic, după ce a pierdut procesul cu Florin Prunea: “Voi formula apel”

Eu sunt medaliată cu argint la începutul acestui an la Campionatul European de seniori, iar din cauza lui Paul Neagu am fost nevoită să renunț la sportul de performanță. Colegele mele sunt martore la absolut toate întâmplările acestui om, dar nu o să recunoască niciodată de frică, dar și pentru că își urmăresc interesul.

Din păcate Federația Română de Bob și Sanie este mână-n mână cu antrenorul Paul Neagu și de aceea nu s-a luat nicio măsură.Din fericire pentru mine doar cei din partea Comitetului mi-au acordat sprijin și mi-au spus că vor lua legătura cu federația!„, a mărturisit îngrozită Ioana Gheorghe în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Ulterior, sportiva Ioana Gheorghe a vorbit și despre hărțuirea sexuală la care erau supuse jucătoarele pregătite de Paul Neagu. Cu mai multe detalii incendiare legate de acest subiect vom reveni în zilele următoare.

Paul Neagu a început activitatea de antrenor al fetelor în anul 1999 și a reușit de-a lungul timpului să obțină rezultate remarcabile pentru România. Ultima performanță a fost înregistrată la începutul acestui an chiar de Ioana Gheorghe, împreună cu Andreea Grecu, ambele sportive fiind medaliate cu argint la Campionatul European de la Sigulda.

Citește și Sorin Cârțu nu vrea să audă de regula impusă de FRF: “Nu datorită acestui lucru ne-am calificat”

violentaIoana Gheorghescandalpaul neaguacuzatiirealitatea
WhatsApp Image 2021-06-11 at 21.47.17

Viața bate filmul în familia lui Mircea Sandu: „Decesul a survenit chiar lângă mine”

begu roland garros

Visul frumos s-a terminat! Irina Begu și colega ei, eliminate în semifinale de la Roland Garros