EXCLUSIV | Unde ar putea antrena Mirel Rădoi, după ce pleacă de la națională: „Și-a făcut carte de vizită”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 24 octombrie 2021, ora 20:04,
MIREL RĂDOI
MIREL RĂDOI

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunțat că după ultimele două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale 2022, cu Islanda şi Liechtenstein, contractul său cu Federaţia Română de Fotbal va expira, iar prima reprezentativă va avea nevoie de un alt antrenor.

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, soune că Mirel Rădoi nu trebuie învinuit pentru că a anunțat că va pleca, având în vedere că i se termină contractul cu FRF.

Când cineva își respectă contractul în țara asta este dubios. Ce avem cu el dacă i se termină contractul? Dacă se termină contractul, se termină. Dacă vrea să rămână și la baraj, să rămână. Și eu aș fi făcut contractual la fel, până la baraj. Puneam un antrenor cu experiență acolo. Rădoi e un antrenor serios. A schimbat tactica cu Germania și cu armenii a jucat foarte bine.

De ce să vorbim urât de Rădoi? Și eu aș fi procedat la fel. Are carte de vizită. Se duce în Golf. Banii sunt magnetici. Cred că Stoichiță e atât de diplomat încât îl face să se ducă și la baraj, măcar două meciuri. Cine vine pentru două jocuri?”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Dumitru Dragomir

România va juca pe 11 noiembrie cu Islanda (Pe Stadionul Steaua din Bucureşti, ora 21:45), iar în data de 14 noiembrie va evolua în deplasare, cu Liechtenstein (Stadion Rheinpark – Vaduz, 19:00).

Germania (calificată deja la turneul final) ocupă primul loc în clasament, cu 21 puncte, urmată de România, 13 puncte, Macedonia de Nord, 12 puncte, Armenia, 12 puncte, Islanda, 8 puncte, Liechtenstein, 1 punct.

Citește și EXCLUSIV | CE CARIERĂ AR URMA RĂZVAN BURLEANU, DUPĂ CE PLEACĂ DE LA FRF: „ASTA ÎL INTERESEAZĂ”

fotbalrealitateadumitru dragomirgolfromaniamifel rădoinationala