EXCLUSIV | Varianta care nu stă în picioare în privința lui Dan Petrescu: „Cum să ne gândim la asta?”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 22 noiembrie 2020, ora 18:29,
dan petrescu cfr

Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în vara anului 2022. Tehnicianul campioanei este de un an și jumătate pe banca ardelenilor. 

El a revenit din China în primăvara anului trecut însă în ultima vreme a tot vorbit despre o nouă despărțire de clubul din Gruia. În cariera sa de antrenor începută în 2003, Petrescu a stat doar în două cazuri mai bine de doi ani la o echipă. Excepțiile se numesc Unirea Urziceni și Kuban Krasnodar.

„A câștigat trei titluri și a avut rezultate foarte bune în cupele europene, nu știu dacă ar putea fi vorba de o lipsă de motivație, putem să discutăm mai degrabă de un consum mental.

În niciun caz de unul fizic. Dacă pleacă în Golf asta înseamnă că nu poate fi un antrenor valoros? Să nu uităm că Răzvan Lucescu și cu Olăroiu au ajuns acolo și au avut și performanțe”, a fost comentariul lui Paul Codrea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

În spațiul arab, Petrescu le-a mai pregătit în trecut pe Al Arabi și pe Al Nasr.

„Nici în China nu e un pas înapoi dacă ar ajunge așa cum s-a întâmplat în trecut, pentru că acolo s-au investit bani frumoși în ultima vreme. Poate dacă ar alege să meargă la o echipă fără nume mare din Golf am putea să mergem pe această idee”, a mai subliniat timișoreanul. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | CFR-ul intră în linie dreaptă pentru calificarea în primăvara europeană: “Totul ține de miracol”

ofertePaul codreaPetrescurealitateacfr clujzona golfului
fcsb1

EXCLUSIV | FCSB se bate la titlu indiferent de antrenor: ,,90% depinzi de jucătorul de fotbal”

Bogdan Stancu

Bogdan Stancu, ademenit cu un salariu mai mare în Turcia decât la FCSB! Ultimele detalii