EXCLUSIV | Vestea primită de toți fanii dinamoviști: „Atunci se poate declara falimentul!”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 22:43,
fani-dinamo

Toată suflarea roș-albă se gândește la ce e mai rău după ce clubul a încăput pe mâna fondului de investiții reprezentat de Pablo Cortacero. 

Spaniolii au anunțat că intenționează să bage din nou clubul în insolvență, așa cum a făcut și fostul patron Ionuț Negoiță. Există un detaliu care face acest demers posibil. Expertul în drept Daniel Udrescu îl dezvăluie, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.

„Trebuie să treacă cel puțin 5 ani de când au ieșit din această procedură că să poată cere din nou insolvența, deci au acum varianta asta. S-a făcut și o tranzacție în această perioadă și nu mai sunt aceeași patroni. Noul administrator poate să ceară intrarea în insolvență pentru că nu mai sunt resurse. 

Vorbim de obligații față de terți, față de creditori. Ar putea să existe și o clauză la semnarea actelor de vânzare-cumpărare ale clubului care să prevină reîntoarcerea în această situație. Poate să fie și o manveră în același timp, mai degrabă trebuie să se meargă pe procedură„, a explicat Daniel Udrescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Acesta a adăugat și când se poate ajunge la cel mai nedorit senariu pentru toți dinamoviștii.

„Nu se poate pronunța falimentul mai devreme de 6 luni. Avocații buni pot să complice lucrurile. Negoiță poate executa clubul dacă cere falimentul și poate ajunge ca și creditor să decidă asupra bunurilor lui Dinamo. 

Nu cred că va pierde bani și nici nu va putea fi acuzat că îngroapă clubul pentru că el nu mai are răspundere. În privința trecutei insolvențe, lucrurile sunt încheiate, nu va face obiectul acestei noi acțiuni. S-au îngropat niște morți”, a mai precizat expertul judiciar. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | “E ca Messi pentru Barcelona”! Jucătorul indispensabil pentru o candidată la titlu

ionuț negoițăinsolventadinamodaniel udrescufalimentrealitatea
daniel paraschiv

OFICIAL | Șumudică a luat cel mai dorit atacant din Liga 2! Anunțul făcut de club

Italian Open, Tennis, Foro Italico, Rome, Italy – 12 May 2021

Cu cine va face cuplu Simona Halep în proba de dublu feminin, la Jocurile Olimpice