EXCLUSIV | Victorie pentru Becali în lupta cu Talpan! ”Pentru mine, FCSB – Dinamo e tot un derby!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 07 iunie 2020, ora 19:55,
2-gigi-becali-talpan-1
2-gigi-becali-talpan-1

Conflictul CSA Steaua – FCSB a fost dezbătut în cadrul emisiunii ”Realitatea Sportivă” de către Cristi Balaj (48 ani), fost mare arbitru român.

Conflictul juridic între CSA Steaua și FCSB este de notorietate: CSA a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB și a recuperat marca Steaua de la Becali. Palmaresul din perioada 1947 – 2003 aparține CSA. Decizia nu este definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel.

Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Anti-Doping, este categoric în conflictul CSA – FCSB. Acesta și-a explicat punctul de vedere, în direct, prin intermediul unui exercițiu de imagine.

”Am arbitrat toate echipele Steaua, toate Craiovele. Pentru mine, FCSB – Dinamo a reprezentat tot un derby. Uitați la ce situație am ajuns. Hai să facem un exercițiu de imaginație. Dacă una dintre fetele mele se va mărita și își va schimba numele, înseamnă că nu mai este aceeași persoană?

Faptul că au existat anumite neînțelegeri, faptul că s-a demonstrat că Gigi Becali trebuia să treacă printr-o procedură de licitație când a achiziționat clubul. Trebuie să le stabilim. Armata dacă ar avea o echipă în Liga 1 cum ar susține-o? Avem o luptă care nu aduce nimic bun!” a declarat Cristi Balaj în cadrul emisiunii ”Realitatea Sportivă”.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 7 iunie 2020

Vezi și VIDEO EXCLUSIV | Ministrul Sportului, despre reluarea Ligii 1: “Va fi o competiție șchioapă. Sănătatea, pe primul plan”

declaratiicristi balajrealitatea sportivacsa steauafcsb