EXCLUSIV VIDEO | Florin Prunea, mai dur ca niciodată: „El e cel mai influent, cel mai puternic din fotbalul românesc”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 01 februarie 2021, ora 12:44,
florin-prunea

Florin Prunea, fostul mare portar și conducător al clubului Dinamo, a oferit declarații incredibile despre Vasile Dâncu. 

Prunea este convins că cel mai influent și puternic om din fotbalul românesc este politicianul PSD, Vasile Dâncu. Declarați a fost făcută la emisiunea Realitatea Sportivă, difuzată de Realitatea PLUS.

Vasile Dâncu e cel mai influent, cel mai puternic din fotbalul românesc. Jos pălăria pentru el! M-am întâlnit cu dânsul în aeroport. E un om civilizat, intelectual, dar l-am întrebat… Domn profesor nu se leagă.. Și la CFR, și cu finu`?

Prin relația pe care o are cu Răzvan Burleanu, nu mișcă nimeni! Am simțit asta când am jucat cu echipa lui, CFR Cluj. Nu mișcă nimic fără el.

Dimineața când începe, are 2-3 sluji pe acolo, care nu fac nimic, dar câștigă mii de euro. Doar urmăresc emisiuni și se țin de procese. Procese pe care le plătesc pe banii membrilor afiliați. N-a câștigat niciun proces cu nimeni. 

Am 15 ani de președinție. Toată stima pentru rezultate. Jos pălăria”, a declarat Florin Prunea la emisiunea „Realitatea Sportivă”, difuzată la Realitatea PLUS.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Cine este omul din spatele lui Răzvan Burleanu: “Îl dirija încă din timpul alegerilor”

claudiu giurgearazvan burleanuvasile dâncuanamaria prodan declaratii florin pandelerealitatea sportivarealitateapsd