EXCLUSIV | VIDEO | Gigi Becali, avertizat: „Dacă îl interesează doar banii, FCSB va fi o echipă oarecare”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 20 iunie 2021, ora 21:42,
Gigi Becali
Gigi Becali

Helmut Duckam, legendarul portar al Stelei este convins că implicarea lui Gigi Becali la echipa pe care o finanțează nu aduce niciun beneficiu.

„Eroul de la Sevilla” susține că atâta cât Gigi Becali se va implica la echipa sa, suporterii roș-albaștri vor migra către formația din eșalonul secund, CSA Steaua.

„Este deranjat cum se comportă în ultima perioadă Gigi Becali, deoarece cred că una din cele mai mari greșeli pe care le-a făcut FSCB-ul a fost că a alinat acea echipă în Cupa României cu Dinamo.

Și aici nu a supărat doar pe cei din galerie, inclusiv toți suporterii, de zeci de ani este o rivalitate între Steaua și Dinamo și meciul ăla trebuia tratat cu seriozitate. Nu pentru tine că nu te interesează Cupa României, măcar pentru suporteri.

Eu nu cred că vor migra foarte mulți suporteri spre cealaltă echipă (Nr. CSA Steaua). Aici e problema patronului, dacă îl interesează doar banii și nu performanțele, atunci va pierde foarte mulți suporteri și cu timpul această echipă (Nr. FCSB) se va eroda și va fi o echipă oarecare.” a declarat Helmut Duckadam în exclusivitate la Realitatea Sportivă

Citește și EXCLUSIV VIDEO | MIREL RĂDOI, FĂCUT PRAF DE HELMUT DUCKADAM: „NE IA DE FRAIERICĂ. NU ȘTIU DE UNDE ACEASTĂ SCHIMBARE”

 

gigi becaliHelmut Duckadamliga 1realitateafcsbcsa steaua