EXCLUSIV VIDEO | Imagini de la „nunta anului”. Becali şi-a măritat fiica

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 12 octombrie 2019, ora 21:44,
nunta becali
nunta becali

Gigi Becali şi-a măritat fiica, Teodora, iar petrecerea care a avut loc la Palatul Snagov a fost una cu adevărat fastuoasă.

Realitatea Sportiva a obţinut imagini cu dansul mirilor, de la evenimentul care l-ar fi costat pe Gigi Becali aproape jumătate de milion de euro.

Pentru ținuta de la nuntă, Gigi Becali a apelat la creatorul de modă al Casei Regale, cel care l-a îmbrăcat și pe președintele Klaus Iohannis și pe prințul Albert de Monaco.

Teodora şi-a unit destinele cu un tânăr pe nume Theodor Mihai Mincu. La ceremonie, ginerele lui Gigi Becali a purtat costume realizate de designerul Alexandru Ciucu. „Mihai Mincu va avea trei ținute pentru acest eveniment: un costum bordeaux cu vestă la două rânduri și nasturi aurii pentru cununia civilă, iar pentru cununia religioasă a ales un smoking ivoire cu revere din mătase și vestă neagră din cea mai prețioasa mătase brocart”a spus Ciucu.

Gheorghe Hagi, Mihai Stoica, Stere Halep, Mirel Rădoi, Adriean Videanu sau Gabriela Firea sunt printre VIP-urile care au onorat cu prezenţa evenimentul de la Palatul Snagov.

 

sursa foto: Libertatea

fiicagigi becalinuntaTeodora Becalibecali