EXCLUSIV VIDEO | Răzvan Burleanu a șantajat cu închisoarea dacă nu era votat: „O să ai probleme, ești arestat”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 16 iunie 2021, ora 14:43,
burleanurade
burleanurade

Răzvan Burleanu se află la al doilea mandat de președinte al Federației Române de Fotbal. Tot mai mulți oameni din fotbal îl acuză că a fost ajutat de politicieni să ocupe funcția de președinte al FRF.

Cu o zi înainte de alegerile din 2014, Gică Popescu a fost arestat în „Dosarul Transferurilor”.

Invitat la emisiunea Realitatea Sportivă, difuzată de postul Realitatea PLUS, Florin Prunea a declarat că s-au transmis mesaje de amenințare cu arestul în cazul unui vot nefavorabil.

Burleanu este de o incompetență și o răutate cum rar ai întâlnit. Eu am stat cu el față în față. A fost la Iași, a venit de două ori înainte de alegeri și m-am întâlnit cu el.

răzvan-burleanu-frf

De atunci mi s-a părut ceva în neregulă și le spuneam ăstora pe fotbal: Ăsta e un om ascuns așa… Venea să-mi ceară mie voturi că eu sunt o persoană influentă și că dacă vreau să fiu secretarul lui general. L-a mai trimis pe unul înainte cu două seri de alegeri. Eu stăteam într-un complex cu portar. Vorbim de primul mandat. La 10:30 seara, la ușă. Știți că m-a trimis așa… Haideți totuși să știți că eu vă dau niște garanții că o să câștigăm…

Și atunci mi-am dat seama că e ceva neînregulă cu băiatul ăsta. Dar era atât de sigur… Așa ceva, a fost punct ochit, punct lovit! Și mai ales când s-a întâmplat nenorocirea cu Gică Popescu…

La șpriț, altă poveste: acolo, de la Rin, mulți dintre membri au plecat ca să nu fie cvorum a doua zi… Și pe telefoane au început mesaje: Dacă nu te prezinți, ai semnat convocatorul, o să ai probleme, ești arestat. Și s-au întors oamenii înapoi.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Cine este omul din spatele lui Răzvan Burleanu: “Îl dirija încă din timpul alegerilor”

Se știe că Gică Popescu a fost trădat.

Actualele alegeri pentru Comitetul Executiv le-a câștigat Vasile Dîncu, pentru locul din Comitetul Executiv. Că am avut alegeri. La noi în fotbal noi știm„, a declarat Florin Prunea, la Realitatea PLUS.

Păi nu l-ați văzut pe dl Dragnea, săracul, când a ieșit la interviu, l-am văzut la voi la emisiune la Alexandra Alexandrescu… Vasile, Vasile, prietenul meu cel mai bun, ce mi-ai făcut„, a mai spus Florin Prunea, la emisiunea moderată de Claudiu Giurgea.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Florin Prunea, mai dur ca niciodată: “El e cel mai influent, cel mai puternic din fotbalul românesc”

fotbalclaudiu giurgeaburleanurazvan burleanu inchisoarepuscarierealitatea sportivarealitatea plusprunea