EXCLUSIV VIDEO | Reacție dură după inundația de la National Arena: „Cea mai scumpă operație a doctorului Oprescu: 234 de milioane de euro”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 18 iunie 2021, ora 18:00,
oprescu
oprescu

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional, a vorbit despre problemele apărute la cel mai mare stadion al țării, Național Arena, în urma ploii de sâmbătă. Acesta a criticat proasta organizare și faptul că acoperișul nu a fost tras.

„Au trebuit să plece. Au știut bine unde au rămas în România. Pădurile ni le taie în continuare. Au luat destul de aici. Numai la noi este posibil așa ceva. Nu poți să bagi zeci de milioane de euro, să ai un stadion, trebuie să ai și un acoperis deasupra capului. E obligatoriu să ai condiții și când plouă torențial. La noi nu se poate face ceva bine. Ne dăm semnătura că e gata și când trecem să operăm pe el ce să vedem există riscuri. Așa plonjoane nu am văzut niciodată pe un stadion. Așa să iei apă în brațe. Un spectacol frumos. Unde ați văzut piscină fără trambulină?! Merge și așa. Băieții ăștia nu înțeleg când e meci și când e antrenament.

 

A venit un furtun de apă de pe Dâmbovița. Eu cred că imaginile astea au făcut ocolul lumii. Gesturile lor au fost batjocoritoare. Frate, nu ești în stare să tragi o copertină? Alo Uefa pot sat rag copertina? Ai niște oameni de legătură care trebuie să țină legătura cu cei de la UEFA: Alo? Vine furtuna! Când văd iar sutele alea de milioane cât a costat arena.

Asta a fost cea mai scumpă operație a doctorului Oprescu (n.r.: Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei)”, a declarat Ion Crăciunescu, la emisiunea Realitatea Sportivă, difuzată la Realitatea Plus.

În urma inundației de la Arena Națională, de sâmbătă, echipa Austriei a plecat să se antreneze pe noul stadion al Stelei. Imaginile cu jucătorii Austriei care au făcut haz de necaz și au plonjat pe gazonul îmbibat cu apă au făcut înconjorul lumii.

 

Citește și VIDEO | ARENA NAȚIONALĂ, PROBLEME ÎNAINTEA PRIMULUI MECI DE LA EURO! AUSTRIA ȘI-A ANULAT ANTRENAMENTUL

national arenaclaudiu giurgearealitatea sportivaoprescuion craciunescurealitatea plus