EXCLUSIV | Viitorea destinație a lui Dan Petrescu a fost aflată: „Asta ar trebui să se întâmple”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 23:23,
dan petrescu
dan petrescu

Antrenorul CFR-ului este de un an și jumătate în Gruia, iar o plecare a sa de la campioana României este oricând posibilă. 

Ultima oară, „Bursucul” a luat calea Extremului Orient atunci când a părăsit Liga 1. A ales o echipă care se bătea pentru evitarea retrogradării în China după ce a luat primul titlu la Cluj. Acest scenariu ar trebui să fie mai puțin probabil acum, este de părere Emil Săndoi.

„Eu cred că performanțele pe care le-a obținut și parcursul din cupele eruopene ar genera o ofertă bună în niciun caz să salveze o echipă de la retrogradare din China. Ar trebui să aibă parte de o ofertă cu perspective frumoase.

Sunt mai multe aspecte de luat în calcul, nu știm dacă a fost discuții cu o anumită echipă. Dacă a primit asigurări pentru un buget bun, poți să te duci și la o echipă care nu are un nume deosebit”, a spus Emil Săndoi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

În ultima vreme s-a vorbit despre un interes al unor echipe din Golf pentru magicianul CFR-ului. Săndoi nu crede că ar fi un pas înapoi și dă exemplul familiei Lucescu în acest sens.

„Sunt calculele fiecăruia în parte, poate cu toții în momentul în care Lucescu a plecat de la PAOK a fost o surpriză pentru toți. Și ne-am gândit de ce pleacă acolo. Dar ați văzut  că este o echipă de top cu care a reușit cea mai mare performanță. Ne-am convins că mutarea a fost una bună pentru el.

A reușit să demonstreze și în altă parte că este un antrenor de mare calitate. La fel și Mircea Lucescu când a lăsat-o pe Galatasaray pentru Beșiktaș, care nu mai luase titlul demult. Și a reușit și acolo. Dacă Dan Petrescu pleacă în zona arabă îi ținem pumnii să reușească și să obțină performanțe”, a mai subliniat Săndoi. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Analiza lui Dinamo după aproape un tur de campionat: “Nu se poate spune asta despre ei”

chindiadan petrescual-hilalrăzvan lucescurealitateaofertecfr clujemil săndoi