SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Visul nebun al lui Gigi Becali: „Poate e mai bine că Dumnezeu ne-a trimis în Conference League, pentru că putem câștiga trofeul!”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 24 mai 2021, ora 15:43,
conference league
conference league

După ce a terminat sezonul actual pe poziția secundă în campionat, FCSB va juca în stagiunea 2021-2022 a cupelor europene în nou înființata Conference League.  

Chiar dacă este considerată a treia divizie a fotbalului continental, competiția va avea la start nume mari precum Tottenham, Roma, Anderlecht sau Feyenoord. Însă Gigi Becali visează chiar și la trofeu, gândindu-se în același timp și la faptul că roș-albaștrii își vor putea îmbunătăți coeficientul UEFA în vederea unei eventuale participări în Champions League.

Te duci în Conference League anul ăsta și dacă treci de grupe și ajungi în primăvară poți să vinzi imediat. Tot timpui îți propui să câștigi, acolo este mai ușor. Iar coeficientul UEFA este tot la fel, poate Dumnezeu a făcut mai bine pentru noi.

Câștigăm Conference League la anul, facem coeficient, apoi mergem în Liga Campionilor. Se întărește și echipa mai tare că anul ăsta nu eram pregătiți de Liga Campionilor, eram subțirei. Mai trece un an peste ei, contează dublu valoare cum ar veni”, a mărturisit Gigi Becali, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

Chiar dacă nu crede în această variantă fantezistă, Dumitru Dragomir consideră că FCSB a avut ghinion în bătălia pentru supremație din Liga 1. Iar accidentările au stricat mecanismul trupei pregătite de Toni Petrea.

„Gigi Becali obține cu FCSB mai mult decât sunt potențialul și posibilitățile. O echipă tânără ca a lui nu poate să ia campionatul decât dacă are super valori. Dar a renunțat la Man, s-a accidentat și Coman, în cascadă au venit apoi. El atunci trebuia să facă ceva.

La Becali când a pierdut trei jucători s-a dus 20-25 % din forța echipei. Toată lumea l-a acuzat pe antrenorul principal, adică pe el, apoi pe staff și pe Mihai Stoica. Poți să ai ghinion să ți se accidenteze doi jucători de valoare și să nu mai joci”, a concluzioant Dumtru Dragomir, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

 CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Gigi Becali nu renunță la planul său: “Mă retrag din viața publică, o să dau doar 5 declarații pe an”

realitateagigi becalidumitru dragomirconference leaguefcsb