SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Experții Eurosport, despre duelul 100% românesc de la Wimbledon! Ce verdict au dat specialiștii

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 02 iulie 2019, ora 11:46,
halep-3
halep-3

Experții Eurosport au vorbit despre duelul dintre Simona Halep (7 WTA) și Mihaela Buzărnescu (53 WTA) din turul secund de la Wimbledon.

În primul tur de la Wimbledon, Simona a învins-o pe Aliaksandra Sasnovich, iar Mihaela Buzărnescu pe Jessica Pegula .

Mats Wilander, expert Eurosport și câștigător de 7 ori al unui trofeu de Grand-Slam, este de părere că dacă Simona și Mihaela sunt prietene, presiunea va fi împărțită în mod egal, iar cea mai bună sportiva va câștiga: ”Dacă aș fi zis că Mihaela o va bate pe Simona, ar fi aici, la Wimbledon. Halep este îngrijorată dn cauza genunchiului stâng. Presiunea este pe Simona și totul se reduce la cât de apropiate sunt ele. Dacă sunt prietene adevărate, presiunea este împărțită și cea mai bună va câștiga.

Dacă nu sunt apropiate, presiunea va fi pe Simona. O ai pe cea mai de succes sportivă româncă și o altă tenismenă care este agresivă. Pentru mine, este vorba despre psihologia dintre ele.” a declarat Mats Wilander.

FOTO: Eurosport

 

Barbara Schett, o altă expertă Eurosport și fostă mare jucătoare,a dezvăluit că Simona este favorită în meciul de mâine, iar Mihaela nu are nimic de pierdut: ‘Este mereu complicat când două sportive din aceeași țară joacă una împotriva celeilalte. Simona a întâlnit o oponentă dificilă în primul tur și a arătat un spirit de luptă incredibil. A fost speriată la sfârșitul primul set, când s-a accidentat. Este foarte interesant de văzut cum își va reveni după acel moment. 

Dacă este în formă și are o atitudine pozitivă, Simona poate ajunge departe la acest turneu. Este favorită în următorul meci împotriva conaționalei sale. Se cunosc foarte bine, iar Buzărnescu nu va avea nimic de pierdut în această partidă.” a declarat Barbara Schett.

FOTO: Eurosport

Vezi și VIDEO | Mentalitate de campioană! Simona Halep, despre planurile de viitor: ”Sunt motivată și ambițioasă”

duel romanescmihaela buzărnescuexpertii Eurosportsimona halep