Explicația lui Adrian Popa vizavi de absența fanilor la meciurile celor de la CSA Steaua: „Multă lume e la muncă!”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 16 martie 2023, ora 21:16,
Adrian Popa
Adrian Popa

CSA Steaua a învins Unirea Dej cu 3-0 în prima etapă a play-off-ului Ligii 2, în prezența a nici 1.000 de spectatori.

Multă lume e la muncă! Astăzi a plouat”, a spus Adrian Popa după CSA Steaua – Unirea Dej 3-0

Tribunele stadionului din Ghencea au fost goale. Cu excepția meciului cu Dinamo din sezonul regulat, care s-a jucat pe Arena Națională, foarte rar s-a întâmplat ca echipa antrenată de Daniel Oprița să fie susținută de mai mult de 1.000 de oameni.

La fel s-a întâmplat și la partida cu Unirea Dej, dar Adrian Popa are o explicație. „Nu știu dacă au fost 900 sau mai mulți, dar noi jucăm doar în timpul săptămânii, când multă lume e la muncă.

Toată săptămâna a fost soare, numai astăzi a plouat. Ne bucurăm că le-am oferit un spectacol și o victorie celor care au venit. Au venit în frig, în ploaie și ne-au susținut, pentru asta le mulțumim”, a spus Adi Popa.

Jucătorul s-a referit și la partida propriu-zisă. „Un meci greu, disputat, pe care noi ni l-am făcut ușor prin maniera în care l-am abordat. Consider că nu există niciun dubiu asupra câștigătoarei.

Am controlat de la un capăt la altul și puteam să mai înscriem. Tot timpul e loc de mai bine, dar, când câștigi cu 3-0 în play-off, nu are cum să nu fie bine”, a mai precizat el.

csa steauaunirea dejadrian popa