Explicațiile lui Ilie Năstase după ce a vandalizat cortul electoral al lui Băsescu. „Suntem frustrați”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 23 aprilie 2019, ora 15:11,
ilie-nastase-cort-pmp
ilie-nastase-cort-pmp

Ilie Năstase a fost filmat în timp ce a aruncat cu cafea pe un cort electoral al PMP. Fostul tenismen a declarat că a avut un moment de indignare față de fostul președintele Traian Băsescu.

Năstase riscă sancțiuni pentru vandalizarea unei zone amplasate legal în timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Imaginile au fost postate pe Facebook de președintele filialei PMP București, Cristian Petrescu, care a criticat gestul lui Ilie Năstase.

NU, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române și candidat la alegerile europarlamentare! Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decentă, cu un minim bun simț și mai ales cu respectarea legii.PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN.#IlieGolănie

Publicată de Cristian Petrescu pe Luni, 22 aprilie 2019

Am văzut câţi bani primesc partidele pentru campanii, din păcate noi, eu și Iordănescu (n.a. – Anghel Iordănescu, candidat al UNPR) nu prea avem bani şi nu ne-am pus și noi postere ca toată lumea. Am avut un moment de indignare pentru că noi, românii, dăm sute de milioane de euro pe an pentru partide. Altfel nu am nimic cu Traian Băsescu, a fost mai mult o glumă, mă gândeam la sloganele cu „Să trăiţi bine”, dar daca suntem colegi la Bruxelles, îi dau mâna.

Băsescu a promis multe, dar nu a făcut nimic. A luat un apartament gratis, i-a păcălit pe români, de aia sunt frustrat. Dânşii plătesc cu banii mei, deci eu îi plătesc lui Băsescu, la partidul lui, ca să facă ce face, aţi înţeles?

Mă dau în judecată? O să-l dau și eu, că a furat navele. Pot să fac plângere că m-a făcut golan„, a spus Ilie Năstase la România TV.

Ilie Năstase (72 de ani) este cel care deschide lista UNPR la alegerile parlamentare din 26 mai, iar Traian Băsescu (67 de ani) e primul pe lista PMP.

Ilie Năstase este general-maior (cu 2 stele) în retragere în Ministerul Apărării. În 1996, fostul tenismen a candidat la Primăria Capitalei din partea PDSR, dar a pierdut alegerile în fața lui Victor Ciorbea. A mai participat la alegerile parlamentare din 2012 din partea alianței electorale PSD-UNPR-PC, obținând un mandat de senator, care s-a încheiat în 2016.

unpralegeritraian basescuexplicatiicort electoralalegeri europarlamentareilie năstasepmp