Fanii dinamoviști au luat foc: „Spaniolii trebuie să ofere explicații!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 19:05,
cortacero collado

Rezultatele proaste ale „câinilor” i-au înfuriat la culme pe suporterii lui Dinamo. Reprezentanții fanilor vor să-i bage în ședință pe șefii dinamoviști.

Îngrijorați de proiectul spaniol din „Ștefan cel Mare”, fanii alb-roșiilor cer conducerii dinamoviste să vină la discuții. Membru DDB, Andrei Gerea este portavocea suporterilor.

„Oamenii aceștia din Spania trebuie să fie mult mai transparenți și să le ofere fanilor explicații. Noi așteptăm să vedem banii! Sigur, toți suporterii sunt îngrijorați, nu doar cei din Program DDB. Poate că suporterii ar fi trebuit să se intereseze mai mult ce este cu acești spanioli. DDB trebuie să arate acum cu adevărat că este acționar la Dinamo și să-i convoace la o ședință pe spanioli. Nu vreau să spun mai multe deocamdată”, a spus Andrei Gerea, pentru ProSport.

Gerea spune că jucătorii lui Contra nu au relații de joc.

„Dinamo a mai trecut prin momente grele, dar a revenit de fiecare dată. Echipa nu e legată, iar mulți dintre jucători au venit la Dinamo după o lungă perioadă de insuccese. Mă așteptam la mai mult, iar declarațiile lui Contra sunt elcovente, este exact ceea ce simțim și noi”, a mai afirmat Gerea.

Citește și Florin Bratu e aproape demis de la Chiajna. Tănase: „Vina e a antrenorului”

ddbGereadinamorealitatea
vedeta barcelona

EURO 2020 | Vedeta Barcelonei a reacționat după clipele de coșmar de la Copenhaga: „A fost o experiență oribilă”

reunire academica

Noutatea de la reunirea Academicii Clinceni! Un fost dinamovist a ajuns sub comanda lui Ilie Poenaru