Fanii FCSB, mesaj emoționant pentru jucători: „Credem în voi, diseară faceți o minune!”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 13:54,
gheorghe-mustata-fcsb

În aceste momente delicate pentru suflarea roș-albastră, suporterii încearcă să arate că sunt trup și suflet alături de favoriții lor.

Suporterii roș-albaștrilor și-au arătat suportul pentru echipă prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Fanii le cer jucătorilor să dea tot ce au mai bun în partida din această seară și să se califice în play-off-ul Europa League.

„Băieți, acest joc este testul de maturitate pentru mulți dintre voi, un meci ce va fi jucat în condiții incredibile pentru STEAUA, din cauza acestei pandemii care s-a abătut asupra echipei noastre. Baieți…DISEARĂ FIȚI BARBAȚI !
Vom trece și peste asta. Petre, este timpul tău ACUM ! Să știți că milioane de STELIȘTI vă vor ține pumnii și orice ar fi vrem să știți că suntem alături de voi. Trebuie să mergem mai departe pentru că spiritul STELEI obligă.
Să îmbraci cel mai râvnit tricou al celei mai bune echipe din țară, OBLIGĂ !Pintilii, știm că nu o să ne dezamăgești, fii ca antrenor așa cum ai fost ca jucător și învață băieții ce înseamnă spirit de învingător. CREDEM ÎN VOI, FACEȚI O MINUNE !
FORZA STEAUA.”, a fost mesajul de încurajare al fanilor echipei antrenate de Toni Petrea.

Citește și Comparația măgulitoare pentru Simona Halep: “Reprezintă foarte bine partea noastră a Europei”

slovan liberecfcsbmesaj susținereEuropa Leaguerealitateafani
ezgif-6-005b3348d21a

Trecutul incredibil al antrenoarei unei finaliste la Roland Garros, scos la iveală

Edi Iordanescu

Ce spune Edi Iordănescu despre preluarea unei noi echipe! Principala condiție impusă de tehnician