SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Fanii FCSB reacționează: „Cine vrea, să fie primit să joace pe banii CSA! Asta demonstrează că Armata are bani!”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 24 septembrie 2021, ora 20:25,
U Cluj – Steaua, la rugby, sursa foto: captura Steaua TV
U Cluj – Steaua, la rugby, sursa foto: captura Steaua TV

FCSB a depus o cerere pentru a-și juca meciul cu Academica Clinceni, de pe 25 septembrie, pe stadionul din Ghencea, dar răspunsul a fost unul negativ.

Vineri, pe 24 septembrie, echipa de rugny a CSA Steaua a disputat ultimul joc din sezonul regulat din Superliga Națională, cu ”U” Cluj, pe noua arenă. ”Militarii” s-au impus cu 82-10. Partida ar fi trebui să se dispute în mod normal la Cluj, dar a fost mutat la Bucureşti, la cerinţa celor de la CSA. Astfel, a devenit imposibil ca FCSB să poată primi undă verde pentru a folosi stadionul din Ghencea.

U Cluj – Steaua, la rugby, sursa foto: captura Steaua TV

Cu această ocazie, Gheorghe Mustață, liderul galeriei vicecampioanei României, a atacat decizia luată de oficialii celor de la CSA Steaua.

”Dacă se confirmă faptul că CSA a plătit deplasarea echipei de rugby Universitatea Cluj pentru ca aceasta să joace în Ghencea și returul, așa cum a jucat și turul, vom face o adresă către domnul Ministru al Apărării să vină toți în Ghencea și să joace acolo și fotbal și rugby.

Gheorghe Mustață

Cine vrea să fie primit să joace acolo, pe banii CSA. Asta ne demonstrează că Armata are bani!

Atunci îl vom informa și pe domnul Câțu, premierul României, că atunci când are nevoie de bani să construiască ceva în țara aceasta să apeleze la Armată, că au destui”, a declarat Mustață, la Radio Sport 1.

CITEȘTE ȘI –>> SUPORTERII FCSB-ULUI ÎI AVERTIZEAZĂ PE CEI DE LA CSA STEAUA: ,,VOM FACE PLÂNGERE PENALĂ! SUNT DEJA DISPERAŢI”

ghencearugbyfcsbgheorghe mustațăcsa steauarealitatea