Farul joacă în deplasare cu FCSB după ce a pierdut acasă cu CFR Cluj! Gică Hagi știe cum poate câștiga

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, ora 10:44,
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Echipa care a dominat primele două treimi din sezonul regulat, Farul Constanța, joacă în Etapa a 23-a în deplasare, cu FCSB.

Trebuie să ne depăşim, să facem bine ambele faze”, a spus Gheorghe Hagi înainte de meciul cu FCSB

Meciul are loc duminică, 29 ianuarie, de la ora 19:00, pe Arena Națională, iar formația manageriată de Gheorghe Hagi vine după un eșec dur pe teren propriu, 0-3 cu CFR Cluj, care i-a luat locul 1 în campionat.

Chiar dacă ultimul rezultat a fost unul care a adus tensiune la echipa de la malul mării, Hagi este optimist că elevii lui se pot impune în fașa formației bucureștene.

E un meci foarte greu, cu un adversar foarte bun, aşa cum a fost şi ultimul meci acasă. Trebuie să ne depăşim, să facem bine ambele faze, să dăm tot ce avem mai bun pentru a spera la un rezultat foarte bun.

E un meci dificil, dar şi noi suntem buni, am demonstrat că putem să facem lucruri bune. Cred că avem posibilitatea să sperăm la cele trei puncte, chiar dacă adversarul este într-o formă foarte bună şi este capabil să facă un meci mare”, a declarat Hagi, pentru canalul de youtube al echipei.

An de an obiectivul va fi să intrăm în play-off”, susține Gheorghe Hagi

Fostul mare fotbalist susține că obiectivul Farului continuă să fie calificarea în play-off. „Pentru mine FCSB este o echipă foarte bună, foarte talentată, care produce şi rezultate, are continuitate, e în formă bună, dar cred că şi noi suntem buni şi ne gândim să câştigăm.

An de an obiectivul va fi să intrăm în play-off, dar dacă e să mergem mai sus, ne dorim mai mult întotdeauna.

Idealul este să ai o mentalitate foarte bună. Noi trebuie să ne facem punctele prima dată, să ajungem în play-off şi apoi vom vedea cât de sus putem fi şi să ne batem şi la campionat dacă vom avea capacitatea.

CFR este pe primul loc, ştiu că este o echipă foarte bună, cum sunt şi Craiova şi Rapidul, sunt echipe foarte bune care îşi propun să câştige, sunt puternice.

Şi noi trebuie să ne batem cu ele. Este o dorinţă, dar nimeni să nu se aştepte că va fi de azi pe mâine. Împreună putem fi cei mai buni, dar, când, vom vedea”, a declarat el.

superligaEtapa a 23-a