Farul riscă să-l piardă pe Louis Munteanu: „Orice e posibil, domnul Becali are suficienți bani”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 07 februarie 2024, ora 18:18,
Louis Munteanu
Louis Munteanu

Gigi Becali, patronul FCSB, vrea să-l aducă la echipă pe Louis Munteanu, atacantul celor de la Farul Constanța.

Farul îl poate pierde pe Louis Munteanu, dar nu înainte de finalul sezonului

Ciprian Marica, acționar minoritar al campioanei României, a anunțat, însă, că acest lucru este imposibil de realizat până la finalul actualului sezon.

Astăzi e imposibil! La vară orice e posibil, domnul Becali are suficienți bani să-și permită un jucător de talia lui Louis Munteanu.

Nu ne privește pe noi, deocamdată este jucătorul Fiorentinei, noi n-avem posibilitatea de a-l da mai departe pe Louis Munteanu”, a spus el.

Fostul atacant s-a referit și la dorința lui Gigi Becali de a-l împrumuta pe jucător cât mai curând posibil. „Sunt supoziții și idei, vom vedea, cert este că deocamdată, la nivel declarativ, se pot întâmpla lucruri!

Acum rămâne să ne îndeplinim noi obiectivul, ne interesează ce vom face noi în acest sezon, vrem o participare în cupele europene și asta poate fi doar cu accesul în play-off.

Trebuie să ne gândim la o variantă care să fie un win-win, și pentru FCSB și pentru Farul! Deocamdată Louis Munteanu e la Farul și suntem foarte mulțumiți.

A crescut foarte bine puștiul ăsta, dar parcă de la meci la meci prinde mai mult curaj”, a mai precizat Marica, potrivit ProSport.

louis munteanuciprian marica