FC Buzău câștigă la limită, după o gafă a portarului advers! Echipa antrenată de Andrei Prepeliță e pe locul de play-off

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023, ora 17:15,
FC Buzău
FC Buzău

Etapa a 14-a a Ligii 2 a programat azi un singur meci, câștigat de FC Buzău, cu 1-0, pe terenul celor de la CSC Dumbrăvița.

FC Buzău a învins CSC Dumbrăvița, în deplasare, după o gafă a portarului gazdelor

Golul a fost marcat la începutul reprize a doua. Era minutul 48, când Șerban a executat un corner de pe stânga. Portarul Trifon a vrut să respingă, dar s-a încurcat cu Tănase și a dat pe lângă minge.

Aceasta a căzut în spatele lui, iar Kamil Wiktorski a împins-o în plasă de la 3-4 metri. A fost primul gol în acest sezon pentru fundașul polonez, care a ajuns la al 11-lea meci pentru FC Buzău și al optulkea ca titular. Este unul dintre puținii jucători rămași din sezonul trecut.

Echipa gazdă a avut o repriză întreagă al dispoziție pentru a egala, dar nu a reușit să-și creeze ocazii periculoase de poartă.

Tot oaspeții au fost mai mult prezenți în atac, dar încercările de a-și mărio avantajul pe tabela de marcaj nu au avuit claritate.

CSC Dumbrăvița a pierdut, cu această ocazie, primul meci pe teren propriu în acest sezon. de partea cealaltă, FC Buzău a urcat o poziție, dar poate reveni pe 5, dacă CS Mioveni învinge Metaloglobus pe teren propriu.

Cel mai interesant meci al rundei are loc duminică, la Hunedoara, de la ora 12:00, între Corvinul și CSC Șelimbăr. De o parte și de alta vor fi primele două clasate, iar gazdele pot prelua șefia clasamentului în cazul unui succes.

Mai mult, chior, dacă Unirea Slobozia învinge, marți, la Chiajna, vom avea 3 echipe cu 30 de puncte după etapa a 14-a. ultima rundă din acest an se joacă între 30 noiembrie și 3 decembrie, capul de afiș fiind CSA Steaua – Corvinul, programat joi de la 17:30.

fc buzauetapa a 14-aCSC Dumbrăvița