„FC Dinamo e sortită falimentului!”. Veste cruntă pentru fanii „câinilor”! Cine anunță sfârșitul echipei din Ștefan cel Mare!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 27 iunie 2022, ora 08:30,
Dinamo
Dinamo

Retrogradarea lui Dinamo a generat mai multe probleme decât existau deja la club. „Câinii” au fost măcinați de plecările masive ale jucătorilor de bază, dar și a tehnicianului Dusan Uhrin.

Constantin Anghelache, fostul președinte al echipei din Ștefan cel Mare, a comentat situația de la Dinamo, declarând în mod clar că echipa este sortită falimentului.

„S-ar putea nici să nu se înscrie în Liga 2!”

„FC Dinamo 1948 are o problemă foarte grea. Aceea că insolvența nu e făcută la fel ca cea din 2014. Față de insolvența din 2014, insolvența de acum a fost mai degrabă o restructurare a unor datorii. Dacă tu spui că de la 7 milioane de euro datorii dai 5,3 milioane înapoi, asta nu înseamnă insolvență!

Retrogradând, au rămas fără venituri pentru planul de redresare judiciară. Nu mai au sumele pentru televizare de la LPF, nu pot vinde jucători, n-au conducere, n-au sponsori, n-au nimic. Planul de redresare merge înainte, dar problema e că nu mai au cu ce să plătească.

A mai apărut o belea acum, Dinamo are interdicție de la UEFA de a transfera pentru că n-a plătit o datorie. Cu cine a rămas în grădină, s-ar putea nici să nu se înscrie (n.r. – în Liga 2)! Din punctul meu de vedere, FC Dinamo e sortită falimentului. O spun cu mare tristețe, dar trebuie s-o spun”, a declarat Constantin Anghelache, pentru GSP.ro.

Ionuț Negoiță, lovitură grea pentru Dinamo! Citește chiar aici!

#constantinanghelachedinamo