SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

FC Voluntari, în așteptarea meciului cu FCSB! Ultimele detalii despre amânarea duelului din Cupa României

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 23 octombrie 2021, ora 17:56,
FCSB
FCSB

Cele două formații sunt programate să joace miercuri, de la ora 21.00, în optimile Cupei României!

FCSB se confruntă cu mari probleme de efectiv în plin sezon competițional, astfel că s-a văzut nevoită să își anuleze meciul cu Farul, din etapa a 13-a a Ligii 1, din cauza lipsei de jucători. În momentul de față, roș-albaștrii nu pot alinia cel puțin 13 jucători apți, între care un portar, astfel că nu își pot disputa jocurile din următoarele zile.

Deși MM Stoica a anunțat că nici la partida cu FC Voluntari bucureștenii nu au suficienți fotbaliști pentru a îndeplini regulamentul LPF, acum, Liviu Ciobotariu a venit cu o altă variantă. Antrenorul ilfovenilor a dezvăluit că și-a făcut programul în funcția de jocul de miercuri și din informațiile sale partida va avea loc în cele din urmă.

„Trebuie să ne pregătim bine, ne așteaptă trei jocuri foarte grele. Jocul de miercuri e la o distanță foarte scurtă, să vedem cum recuperăm din jucători. Avem și 2-3 accidentați. Eu am înțeles că se joacă. Pe mine așa m-au anunțat cei din conducerea clubului. Cred că se joacă, noi ne-am făcut programul pentru meciul de miercuri, cu FCSB, așa că mai departe nu știm”, a spus Liviu Ciobotariu, după meciul cu FC Argeș.

Citește și NEWS ALERT | FARUL – FCSB NU SE MAI JOACĂ! ANUNŢUL FĂCUT DE MIHAI STOICA

liviu ciobotariucupa romanieifc voluntarifcsbrealitateadeclaratii