FCSB a trimis la UEFA lista pentru meciul cu Slovan! Câți jucători valizi mai are Toni Petrea

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020, ora 11:11,
toni petrea fcsb
toni petrea fcsb

FCSB va primi vizita celor de Slovan Liberec cu un lot total schimbat față de cel pe care s-ar fi putut baza în momentul tragerii la sorți.  

Echipa lui Gigi Becali a trimis la UEFA un lot de jucători din care în acest moment mai sunt valizi doar 10 jucători de câmp! În total lista cuprinde 26 de jucători. Pe ea se regăsesc și cei testați pozitiv înaintea meciului de săptămâna trecută contra celor de la Backa Topola, deoarece există posibilitatea ca în urma unui nou test aceștia să iasă negativi și să se poată alătura echipei. Până în acest moment doar Florin Tănase s-a vindecat de acest virus, dintre toți cei depistați inițial pozitiv.

FCSB, conform protocolului UEFA, mai poate adăuga încă doi jucători pe această listă anterior trimisă, iar variantele care stau în picioare în acest moment se îndreaptă spre jucătorii de la echipa a doua. Termenul limită în care FCSB mai poate adăuga jucători este cu 24 de ore înainte de meci, iar FCSB ar avea 12 jucători de câmp valizi cu cei două noi nominalizări.

Pentru a putea juca meciul cu Slovan Liberec, FCSB trebuie să treacă pe foaia de joc minimum 13 fotbalişti, dintre care cel puţin un portar. Pe lângă cei 12, roş-albaştrii îi vor mai putea trece pe foaia de joc pe portarii Straton, Ducan şi Udrea. În aceste condiţii, deținătoarea Cupei României va avea 15 jucători disponibili, dintre care măcar 1 portar, astfel că meciul s-ar putea juca.

Andrei Miron, Darius Olaru, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea, Ionuț Vînă, Andrei Pandele, Sergiu Buș, Alexandru Buziuc, Olimpiu Moruțan, Valentin Crețu, Marius Briceag și Florinel Coman sunt jucătorii depistați pozitiv cu coronavirus de la FCSB,  care în acest moment nu pot figura pe lista celor cu drept de joc pentru întâlnirea de joi seară.

Citește și Misiunea infernală a lui Toni Petrea! Ce variante are la dispoziție antrenorul pentru joi seară. Cum va arăta primul 11

slovan liberecfcsblista uefarealitateaEuropa League