FCSB, dezavantajată de un fost patron de club: „La anul nu o mai văd campioană!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 29 mai 2024, ora 12:40,
Marian Iancu
Marian Iancu

FCSB a câștigat titlul în Liga 1 după 9 ani. Bucureștenii vor lupta sezonul viitor în toate competițiile, atât campionat și Cupă, cât și Champions League.

Se pare că Marian Iancu nu îi mai vede pe „roș-albaștri” la cel mai înalt nivel în stagiunea următoare. Fostul patron de la Poli Timișoara crede că echipa pregătită de Elias Charalambous va face peformanță maxim în Cupa României.

„La anul nu o mai văd campioană!”

„Becali a închis gura tuturor, dar la anul nu poate câștiga mai mult de Cupa României. Domnul Becali a fost luat mult în râs, mereu certat, dar iată ca și-a dus clubul spre câștigarea titlui.

Vă obligă pe toți să recunoașteți că un patron cu experiență și forță financiară poate conduce clubul, dar și echipa, cu intervenții brutale. Se spunea că din cauza dumnealui echipa termină mereu pe locul 2. Iată că acum e campion.

La anul nu o mai văd campioană. Va fi foarte atentă la cupele europene și poate pierde multe puncte la începutul sezonului, care se vor revedea la final în clasament. FCSB se poate îndrepta undeva spre Cupa României”, a declarat Marian Iancu, potrivit Radio Gold FM.

Marian Iancufcsb