SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

FCSB face recurs în procesul pentru palmares și anunță: „Vom fi iar Steaua! Avem nevoie de adevăr și dreptate”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 26 august 2021, ora 10:13,

Instanța a decis în urmă cu puțină vreme ca palmaresul Stelei să fie împărțit între cei de la CSA și FCSB!

Pe data de 28 iunie a acestui an, judecătorii au hotărât ca palmaresul Stelei să fie atribuit după cum urmează: 1947-1998 pentru Clubul Sportiv al Armatei, respectiv 2003-prezent celor de la FCSB. Acest verdict nu este însă unui definitiv, iar Virgil Boglea, avocatul Asociației Salvați Steaua, a anunțat că va face recurs și este optimist că formația lui Gigi Becali va avea câștig de cauză în cele din urmă.

“Noi, Asociația, am depus deja recurs, dar din motive întemeiate nu vom mai publica textul, argumentele noastre. După dialogul purtat cu domnul Gigi Becali am obținut promisiunea că și reprezentanții clubului vor depune recurs. Inițial, domnul Becali nu avea de gând să facă recurs, dar după un dialog, care a durat aproximativ o oră, a înțeles că nu are absolut nimic de pierdut, dimpotrivă.

Mergem în fața unui complet de judecată format din trei judecători. Motivarea anterioară, plină de contradicții, trebuie să ne ajute. A fost evident că doamnelor judecătoare, care au ciopârțit palmaresul, le-au scăpat multe informații. Vom lua totul pas cu pas. Suntem optimiști!

Citește și FCSB, APROAPE SĂ FOLOSEASCĂ MARCA STEAUA: ,,A FOST LA UN PAS SĂ OBŢINĂ ACORDUL CSA”

După ce vom obține decizia potrivit căreia clubul domnului Becali deține palmaresul din 1947 până în zilele noastre, printr-un ulterior demers, suntem convinși că vom recăpăta și marca și numele. Vom fi iar Steaua, pentru că toate elementele ne duc în această direcție!

Nici până astăzi nu am primit motivarea în procesul în care am obligat CSA să ne furnizeze acele informații de interes public. Din 6 mai 2021 și până acum ar fi trebuit să primim de mult motivarea. Domnul Talpan a și spus că refuză să le pună la dispoziție pentru că poate influența procesul pentru palmares.  Începem să pricepem de ce nu am primit nici acum motivarea acelei decizii care ne-a fost favorabilă.

Înalta Curte poate da termen la începutul anului viitor și cred că până vara viitoare, procesul se termină. Avem speranța că de această dată, cine judecă înțelege ce este acela palmaresul sportiv.
Nu excludem varianta TAS, dacă nici acum nu va fi o decizie favorabilă. Avem nevoie de adevăr și dreptate!

Un eventual eșec nu poate afecta în vreun fel ceea ce știu acum UEFA, LPF și FRF. Nu va fi o decizie executorie. Forurile sportive știu cel mai bine ce înseamnă o continuitate sportivă, mai trebuie ca și o instanță civilă să înțeleagă. Aici am ajuns..”,a spus Boglea, la Radio Sport 1.

Citește și SITUAȚIE INCREDIBILĂ: „ÎN DOUĂ-TREI ZILE, LA CSA EXPLODEAZĂ BOMBE ATOMICE! MIU ȘI OGĂRARU SUNT ÎN MARE PERICOL”

virgil bogleadeclaratiirealitateafcsbpalmares steauacsa steaua